Marrasmyyjäiset

Aittakorven seurakuntatalo

Myynnissä hernekeittolounas (myös kasvisrokka), kotileivonnaisia mm. karjalanpiirakoita, leipää, pullaa jne.
Lisäksi arpoja, käsitöitä ja "kaikkea kivaa".
Tervetuloa ostoksille, ruokailemaan ja nauttimaan iloisessa - valona yhä lyhenevässä päivässä. Klo 12 musiikillinen ohjelmahetki - Kassu ja Markku.

Klo 12 musiikillinen ohjelmahetki - Kassu ja Markku.
Lisäksi arpoja, käsitöitä ja "kaikkea kivaa".

Voit myös varata itsellesi tai järjestöllesi myyntipöydän hintaan 5 €, tekstiviestillä, p. 044 725 9291 tai
s-postilla anne.hovi@evl.fi, Varauksesi vahvistetaan.
Maksu kerätään paikan päällä ja sillä olet mukana tukemassa srk:n nimikkolähettejä.

Toivonsali, Langinkoski

Meijän koulu

Tervetuloa oppimaan suomen kielen alkeita, Langinkoskentie 11.

Kotkan seurakuntakeskus

Suomen alkeet ryhmä

Tervetuloa oppimaan suomen kielen alkeita, Mariankatu 14!

Kotkan seurakuntakeskus

Arkiruokailu

Arkiruokailu on kotiruokalounas, jonka hinta työttömille ja vähävaraisille on 1,5€ ja muille 5€. Jatkuu viikottain.