Marrasmyyjäiset

Aittakorven seurakuntatalo

Myynnissä hernekeittolounas (myös kasvisrokka), kotileivonnaisia mm. karjalanpiirakoita, leipää, pullaa jne.
Lisäksi arpoja, käsitöitä ja "kaikkea kivaa".
Tervetuloa ostoksille, ruokailemaan ja nauttimaan iloisessa - valona yhä lyhenevässä päivässä. Klo 12 musiikillinen ohjelmahetki - Kassu ja Markku.

Klo 12 musiikillinen ohjelmahetki - Kassu ja Markku.
Lisäksi arpoja, käsitöitä ja "kaikkea kivaa".

Voit myös varata itsellesi tai järjestöllesi myyntipöydän hintaan 5 €, tekstiviestillä, p. 044 725 9291 tai
s-postilla anne.hovi@evl.fi, Varauksesi vahvistetaan.
Maksu kerätään paikan päällä ja sillä olet mukana tukemassa srk:n nimikkolähettejä.

Toivonsali, Langinkoski

Suomen kielen alkeet

Tervetuloa oppimaan suomea!

Kotkan seurakuntakeskus

Suomen kielen alkeet

Tervetuloa oppimaan suomea!

Aittakorven seurakuntatalo

Arkiruokailu

Arkiruokailu on kotiruokalounas, jonka hinta työttömille ja vähävaraisille 1,5 € ja muille 5 €.