Kirkko avoinna hiljentymistä ja sielunhoitoa varten

su 31.1. kello 16.00
Kotkan kirkko

Kirkko avoinna hiljentymistä ja sielunhoitoa varten

Kotkan ja Kymin kirkot avoinna keskiviikkoisin klo 14-15 ja sunnuntaisin klo 16-17 hiljentymistä ja sielunhoitoa varten 28.2. asti.

Kotka-Kymin seurakunta tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen kirkossa. Kotkan ja Kymin kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja sielunhoita varten 28.2. asti keskiviikkoisin klo 14-15 ja sunnuntaisin klo 16-17.

Kirkoissa on paikalla seurakunnan työntekijöitä, joiden kanssa voi keskustella tai rukoilla. Kirkkoon voi tulla myös hiljentymään.

Kirkossa noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita. Nuhaa, yskää, kurkkukipua tai muita koronaviruksen oireita potevien on parasta jäädä kotiin. Kirkoissa tulee käyttää myös kasvomaskia tai visiiriä.

Keskusteluapua myös puhelimitse
Valtakunnallinen Kirkon keskusteluapu auttaa Palvelevassa puhelimessa joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80. Muut keskusteluavun kanavat ovat osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi.

Halutessasi keskustella Kotka-Kymin seurakunnan papin tai muun työntekijän kanssa voit olla yhteydessä suoraan seurakunnan kyseiseen työntekijään. Kotka-Kymin seurakunnan pappien ja muiden työntekijöiden yhteystiedot löydät osoitteesta www.kotka-kyminseurakunta.fi/yhteystiedot

Jaa: