Toimintaa

(Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio)

Seurakunta on läsnä arjessa ja pyhässä

Seurakunta tarjoaa ihmisille apua, tukea ja toimintaa. Tältä sivustolta löydät tietoa kaikesta seurakunnan järjestämästä toiminnasta. Kaikesta seurakunnan antamasta avusta löydät tietoa apua ja tukea osiosta.

Arjessa ja pyhässä läsnäoleminen on oleellinen osa seurakunnan palvelutehtävää. Tahdomme olla ihmisille yhteisö, jossa on vapaus toimia ja tehdä asioita yhdessä. Työtämme ohjaa rakkaus lähimmäistä kohtaan.

Seurakunnalla on toimintaa aina vauvasta vaariin. Kasvatustyö ulottuu lapsityöstä nuorisotyöhön. Tarjoamme leirejä, kerhoja ja koulutuksia. Musiikkityö tarjoaa kauniita konsertteja ja kuorotoimintaa. Lähetystyöllä tuemme kristillisen sanoman levittämistä ympäri maailmaa.

Seurakunnan yhteisiä avun ja tuen lähteitä ovat perheneuvonta, työ sairaaloissa, puhelinauttaminen, vapaa-aikaansa viettävän nuorison ja maahanmuuttajien kohtaaminen, työpaikkadiakonin palvelut sekä oppilaitostyö.

Seurakunnalla on diakoniatyössään erilaisia avun muotoja ja erityisryhmien palveluja.