Varhaisnuorten leirillä olevat pojat askartelevat puunoksista valokuvakehyksiä.

Kouluikäisille

Seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää toimintaa 1.-8.-luokkalaisille lapsille. Toiminnan muodostavat kerhot, retket ja leirit. Toiminnalla pyritään antamaan positiivisia kokemuksia Jumalan rakkaudesta, seurakunnasta ja ryhmässä olemisesta sekä vahvistamaan varhaisnuorten tunnetta seurakuntaan kuulumisesta.

Kerhot

Varhaisnuorten kerhot on tarkoitettu 1.-8.-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen ja seurakunnan tiloissa. Ohjaajina toimii seurakunnan kerhonohjaajakoulutuksen käyneitä nuoria ja seurakunnan työntekijöitä. Kerhon aikana seurakunnan kerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Leirit

Leirit 1.-8.-luokkalaisille pidetään pääsääntöisesti Höyterin ja Ristiniemen kurssikeskuksissa. Leirejä on koulujen lomien aikaan ja viikonloppuisin. Leireillä on leiriläisten lisäksi työntekijöitä, yövahteja, kipusisarus ja isosia.

Lastenkirkko

Lastenkirkko on netissä oleva kirkko, joka on auki joka päivä klo 7-21.

Lastenkirkossa voit :

• Luoda itsellesi oman hahmon. Voit valita, minkä värisiä kenkiä pidät, minkä värinen on paitasi ja millainen kampauksesi on.
  • Lukea tai kuunnella raamatunkertomuksia. Voit soittaa uruilla, sytyttää kynttilän tai pelata pikkupelejä.
  • Tavata ystäviä ja katsella videoita.

www.lastenkirkko.fi

Ttila

Ttila on viikottainen iltapäiväohjelma JUURI SINULLE. Suorassa ohjelmassa käsitellään juuri niitä aiheita, jotka sinua kiinnostavat. Ttilan sivuilla on mahdollista esittää kysymyksiä sinua mietityttävistä asioista. Tyhmiä kysymyksiä ei ole vaan voit kysyä ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä!

www.ttila.fi