Oveen kiinnitetty havukranssi ja punainen nauha, jossa teksti joulurauhaa.

Joulun tapahtumat Kotka-Kymin seurakunnassa

Joulun alla seurakunnassa järjestetään paljon jouluisia tapahtumia. Joulun perinteisiin kuuluvat tietysti joulukirkot ja hartaudet sekä Kauneimmat Joululaulut. Myös lapsille ja perheille on paljon omia tapahtumia.

Tervetuloa löytämään joulun tunnelma!

Joulu 2020

Kotka-Kymin seurakunta haluaa toimia vastuullisesti ja kannustaa kaikkia muitakin siihen. Tulethan tapahtumiimme vain terveenä. Käytäthän kasvomaskia seurakunnan eri tiloissa ja tilaisuuksissa. Muistathan myös hyvän käsihygienian ja turvavälit.

Koronarajoitusten vuoksi voimme ottaa kirkkoihimme rajallisen määrän osallistujia:

• Kotkan kirkkoon 300 henkilöä/ tilaisuus
  • Kymin kirkkoon 200 henkilöä/ tilaisuus
  • Langinkosken kirkkoon 70 henkilöä/ tilaisuus

Sallittu määrä henkilöitä otetaan sisään saapumisjärjestyksessä. Kirkkojen ovet avataan n. puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Vältäthän ruuhkaa kirkkojen ovilla.

Seuraamme THL:n ja Kymsoten ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä ja rajoituksista, katsothan ajantasaiset tiedot tapahtumistamme ja toiminnastamme täältä nettisivuiltamme.