Alfa-kurssilla tutkitaan kristinuskoa

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua. Keskusteluissa ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei ole myöskään mitään, mitä ei saisi sanoa!
Jokainen Alfa on oman näköisensä, mutta yleisesti niissä on kolme yhtäläisyyttä: ruokaa, alustus ja hyvää keskustelua. Olitpa sitten etsijä, epäilijä tai jotain jo löytänytkin, juuri sinä olet tervetullut!

Seuraava alfakurssi järjestetään tiistaisin 22.9.-24.11.2020 klo 17.30 alkaen Karhulan seurakuntakeskuksessa

Kurssilla on 10 kokoontumiskertaa sekä yksi lauantaipäivä.
Lisäksi järjestämme kurssin päätökseksi juhlaillallisen to 3.12. klo 17.30.

Kurssi on maksuton.
Kurssi sopii myös sinulle, joka nyt aikuisena haluaisit käydä rippikoulun.

Ilmoittautumiset sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 18.9. mennessä: Ilmoittaudu Alfa-kurssille täältä

КУРС АЛЬФА

АЛЬФА – это серия встреч, на которых обсуждаем и анализируем христианскую веру. Каждая встреча построена на вокруг одного, относящегося к вере, вопроса, целью которого является пробудить разговор. Во время обсуждения не обязательно что-то говорить; с другой стороны нет ничего такого, что нельзя было бы сказать! Каждая АЛЬФА  не похожа на предыдущие, но их объединяют три составляющие: еда, хорошая основа и интересные дискуссии. И если ты  в поиске, сомневающийся или что-то уже нашел, именно тебе  ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!

Занятия на курсах по вторникам в 17.30 начиная с 22 сентября 2020 года в Karhulan seurakuntakeskus.
Последнее занятие во вторник 24 ноября 2020 года.
Курс включает 10 занятий по вторникам и одну субботу.
В дополнение по окончании Альфа-курса организуем в четверг 3.12. 2020 года торжественный ужин.
Альфа-курс бесплатный.
Также Альфа-курс для тебя, если ты, будучи взрослым, хочешь пройти конфирмацию.

Дополнительную информацию о курсе можно получить:
Теро Хиетанен 040 5860997, Маарит Алхосаари 050 5262499,
Кари Ихатсу 044 7259039, Галина Михайлова 044 7233148 (по-русски).

Ilmoittaudu Alfa-kurssille täältä