Nuoria aikuisia pelaamassa pihalla.

Nuorten aikuisten toimintaa

Sinä 18–35+-vuotias nuori aikuinen, tämä toiminta on juuri sinulle!

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää, yhdessä oloa ja tekemistä, Jumalan lähellä olemista. Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi.

Hyväntuulista, avointa ja rentoa yhdessäoloa, elämän ihmettelyä ja hiljentymistä samanhenkisessä seurassa. Olet myös tervetullut tekemään ja toteuttamaan yhdessä toisten kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä toiminnasta, joka kiinnostaa!

Tervetuloa löytämään oma paikkasi!

Kerää kaveriporukkasi mukaan tai tule yksin!

Facebook-ryhmä

Kotka-Kymin seurakunnan nuorilla aikuisilla on oma Facebook-ryhmä, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Liity ryhmään tästä linkistä.

Syksy 2019

Saunaillat Höyterin kurssikeskuksessa (Höyterintie 226)

perjantaina 18.10. ja 8.11. klo 17.30-21.00

Tule mukaan saunomaan, viettämään yhdessä iltaa ja pelailemaan lautapeleja iltapalan ääressä.

Ota mukaan saunakamppeet sekä rasioita, jos haluat viedä kotiisi iltapalalta mahdollisesti jääneitä ruokia.

Ilmoittaudu Ritalle viimeistään kyseisen viikon maanantaina, jotta jokaiselle olisi sopivaa ruokaa tarjolla.

Joululeiri Höyterissä 7.-8.12.2019

Vuorokausi rauhottumista, syömistä, saunomista ja yhdessäolo Höyterissä.

La klo 11.30 - su n. klo 12.00

Lisätietoja Ritalta