Pääsiäinen - kristittyjen suurin juhla

Pääsiäinen on kirkkovuoden keskus ja huippukohta. Pääsiäisjakson aikana seurataan Jeesuksen elämän viimeisiä vaiheita ja ylösnousemusta. Pääsiäisen viettoon liittyy monta merkittävää kirkkopyhää.

Pääsiäinen Kotka-Kymin seurakunnassa

Verkossa lähetettävät tilaisuudet ovat katsottavissa osoitteessa www.facebook.com/kotkakymi

• Ke 6.4. klo 10    Pieni Pääsiäisvaellus Pietanpolun leikkikentällä Pihkoossa.
    Tule kulkemaan meidän kanssamme pääsiäisen tapahtumien äärelle.
    Seuraamme matkan aikana Jeesuksen kulkua Palmusunnuntaista pääsiäisaamuun. Sopii kaikenikäisille vaeltajille.

Palmusunnuntai 10.4.

• klo 10 Messu Langinkosken kirkossa. Pyhäkoulu. Messu katsottavissa myös verkossa os. www.kotka-kyminseurakunta.fi
  • klo 12 Messu Kotkan kirkossa.
  • klo 13 Haltijantien kyläkirkko Karhuvuoressa Haltijantien kerhohuoneessa.
  • klo 14 Messu Kymin kirkossa.

Maanantai 11.4.

• Ma 11.4. klo 17 Pieni Pääsiäisvaellus Kymin kirkolla.
    Tule kulkemaan meidän kanssamme pääsiäisen tapahtumien äärelle. Olemme Kymin kirkon pihapiirissä ja seuraamme matkan aikana Jeesuksen kulkua Palmusunnuntaista pääsiäisaamuun. Sopii kaikenikäisille vaeltajille. Tapahtumassa mukana lapsikuoro Laulukamut.
  • Ma 11.4. klo 17.30 Hiljaisen viikon pieni pyhiinvaellus.
    Lähtö Metsäkulman kappelilta, jossa matkaanlähtö -siunaus. Vaelletaan yhdessä Höyterin leirikeskuksen piha-alueelle, josta paluu omaa tahtia takaisin Metsäkulman kappelille. Mukana vaeltamassa Tero, Tarja ja Maarit K-T. Pukeudu säänmukaisesti ja muista oma juomapullo.

Tiistai 12.4.

• Ti 12.4.  klo 18  Synkkien virsien ilta Kymin kirkossa. Lauletaan yhdessä kärsimysajan virsiä.

Keskiviikko 13.4.

• Ke 13.4. klo 13  Ehtoolliskirkko Langinkosken kirkossa, Messun jälkeen kirkkokahvit Toivonsalissa.
  • Ke 13.4. klo 17  "Ihmisiä hiljaisella viikolla" -raamattuhetki Kotkan kirkossa. Juudas Iskariotista kertoo pastori Nina Eskoli. Kesto n. 30 min. Raamattuhetki katsottavissa myös verkossa os. www.facebook.com/kotkakymi
  • Ke 13.4. klo 18  Arjen hengähdys -ehtoollishetki Kotkan kirkossa.

Kiirastorstai 14.4.

• klo 16 Kiirastorstain messu Kotkan kirkossa.
  • klo 18 Kiirastorstai messu Kymin kirkossa.
  • klo 18 "Ihmisiä hiljaisella viikolla" -raamattuhetki Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Johanneksesta ja Simon Pietarista kertoo pastori Tero Hietanen. Raamattuhetki katsottavissa myös verkossa os. www.facebook.com/kotkakymi
  • klo 19 Kiirastorstain messu Langinkosken kirkossa.

Pitkäperjantai 15.4.

• klo 10 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Langinkosken kirkossa
  • klo 12 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Kotkan kirkossa.
  • klo 15 Pitkäperjantain Kuolinhetken hartaus Kymin kirkossa.
  • klo 16 "Ihmisiä hiljaisella viikolla" -raamattuhetki Kymin kirkossa. Jeesus Nasaretilaisesta kertoo pastori Nina Eskoli. Kesto n. 30 min.Raamattuhetki katsottavissa myös verkossa os. www.facebook.com/kotkakymi

Lauantai 16.4.

• La 16.4.  klo 22 Pääsiäisyön messu Langinkosken kirkossa.

I Pääsiäispäivä su 17.4.

• klo 10 Pääsiäispäivän messu Langinkosken kirkossa. Messu katsottavissa myös verkossa os. www.kotka-kyminseurakunta.fi
  • klo 12 Pääsiäispäivän messu Kotkan kirkossa.
  • klo 14 Pääsiäispäivän messu Kymin kirkossa.

II Pääsiäispäivä ma 18.4.

• klo 12  II Pääsiäispäivän messu ”Uusin sävelin” Kotkan kirkossa. Mukana lauluyhtye Seksti.

Pääsiäisen tapahtumat verkossa:

Palmusunnuntai 10.4.

Hiljainen viikko

Maanantai 11.4.

Tiistai 12.4.

Keskiviikko 13.4.

Kiirastorstai to 14.4.

Pitkäperjantai pe 15.4.

Lauantai 16.4.

I Pääsiäispäivä su 17.4.

II Pääsiäispäivä ma 18.4.

Lapsille ja lapsiperheille

Koko perheen pieni pääsiäisvaellus

ke 6.4. klo 10 Pietanpolun leikkikentällä Pihkoossa ja ma 11.4. klo 17 Kymin kirkon pihalla

Tule kulkemaan kanssamme pääsiäisen tapahtumien äärelle. Sopii kaikenikäisille vaeltajille! Kymin kirkon tapahtumassa mukana lapsikuoro Laulukamut.