Kotka-Kymin seurakunnan toiminta poikkeusaikana

Kotka-Kymin seurakunnan toimintaa on supistettu koronavirus-epidemian vuoksi 31.5. asti.

Järjestämme verkon välityksellä erilaisia tapahtumia. Tältä sivulta löydät toimintamme poikkeusaikana (sivu päivittyy sitämukaan kun verkkotapahtumia on sovittu).

Näiden tapahtumien lisäksi julkaisemme facebook-sivuilla erilaista materiaalia ilman erillistä aikataulua. Käyhän seuraamassa sivua!

• Pe 20.3. klo 10 Kirkkomuskari www.facebook.com/KotkaKymi
  • Su 22.3. klo 10 Sanajumalanpalvelus verkkolähetyksenä
    Sunnuntaisin klo 10 lähetetään videolähetyksenä sanajumalanpalvelus. Jumalanpalveluksen lähetyksen löydät täältä sivulta.
  • Ti 24.3. klo 15 Mikko Hauhian urkukonserttwww.facebook.com/KotkaKymi
  • Pe 27.3. klo 18 Iltahartaus-YHESSÄ teams-verkkoympäristössä.  Aiheena "Lohtua Raamatusta?" Iltahartauden pitää pastori Tero Hietanen, joka pohtii mistä löytyisi lohtua näinä tautisen ankeina aikoina. Vanhastaan ihmiset ovat näissä tilanteissa tottuneet avaamaan Raamatun ja etsimään lohtua sieltä. Kannnattaisiko se vielä tänäkin aikana?
    Osallistuakseni iltaan, tarvitset nettiyhteydellisen laitteen, jossa on mikrofoni ja mahdollisuuksien mukaan kamera, esim. kännykkä tai tietokone. Ilmoittautumiset tero.hietanen@evl.fi. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin linkin, josta yhteiseen iltahartauteen pääsee liittymään.
  • Su 29.3. klo 10 Sanajumalanpalvelus verkkolähetyksenä
  • Su 5.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus verkkolähetyksenä
  • Su 12.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus verkkolähetyksenä

Nuorten viikkotoiminta verkossa