Uutiset

Uutislistaukseen

Kirkkoneuvoston kokouksen päätöksiä 30.8.2023

Kotka-Kymin seurakunnan kirkkoneuvosto aloitti syyskautensa kokouksella Langinkosken kirkon Toivonsalissa keskiviikkona 30.8.

Kirkkoneuvoston syyskauden ensimmäisessä kokouksessa käsiteltiin vapaaehtoistyön koordinaattorin sijaisen valintaa, talousarvion valmistelua, strategiaprosessin käynnistämistä sekä johtoryhmärakenteen muutosta. 

Vapaaehtoistyön koordinaattorin viransijaisuuteen valittiin Riikka Häkkinen. Riikka toimii osana verkostotiimiä ja tekee töitä yhdessä vapaaehtoisten kanssa, hän on myös tavattavissa usein esimerkiksi Arkiruokailuissa, Meijän keittiössä tai erilaisissa tapahtumissa. Strategiantyön ohjausryhmään valittiin Pasi Pöllänen ja Päivi Länsikari, lisäksi ryhmässä ovat mukana kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Minni Kuisma, talousjohtaja Jari-Pekka Väisänen ja kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen. Ohjausryhmän tehtävä on valmistella ja ohjata strategiaprosessia, jonka aika on edessä ensi keväänä. Johtoryhmärakenteen tiivistämistä päätettiin alkaa edistää ehdotuksen mukaisesti. Muutoksella tavoitellaan parempaa ja tasalaatuisempaa johtamista. 

Näiden asioiden lisäksi merkittiin tiedoksi Kari Tiusasen ero seurakunnan luottamustoimista. Nuorisotyönohjaaja Johanna Nymanin irtisanoutuminen merkittiin tiedoksi.  

Varsinaisten kokouspykälien jälkeen keskusteltiin vielä ympäristöasioista, Kotkan kirkon remontin tilanteesta, tulevista kirkolliskokousvaaleista ja hallintosääntöön liittyvistä muutoksista. Kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran 27.9.2023.

30.8.2023 20.40