Kirkkoneuvosto käsitteli henkilöstöasioita ja kiinteistöselvitystä

30.10.2019 08.52

Ruskea puheenjohtajan nuija puupöydällä.

Kirkkoneuvosto kokoontui lokakuun kokoukseensa Langinkosken Toivonsaliin tiistaina 29.10. Lokakuun esityslistalla oli monta tärkeää asiaa.

Seurakunnan henkilöstöön liittyviä päätöksiä olivat vs. diakoni Kirsi Virtasen virkamääräyksen jatkaminen ensi vuoden ajaksi sekä seurakuntapastorin viran hakuprosessin käynnistäminen.

Kirkkoneuvosto sai käsittelyynsä myös kiinteistöselvityksen, joka päätettiin lähettää lausuntokierrokselle seurakuntatyön johtokuntaan ja kiinteistö- ja hautaustoimen johtokuntaan. Lausuntojen lisäksi kiinteistöselvityksen liitteeksi laaditaan arvio sen toimenpiteiden mahdollisista vaikutuksista lapsiin ja nuoriin.

Kirkkoneuvosto päätti tukea Karjalassa sijaitsevaa Koiviston sankarihautausmaan rakentamista 2 000 eurolla ja keskusteli myös vuoden 2020 budjetin valmistelun tilanteesta. Talousarviot, toimintasuunnitelmat ja kiinteistöselvitys tulevat kirkkoneuvoston päätettäväksi marraskuun kokoukseen.