Uutiset

Valoa, voimaa ja toivoa Hanna Ekolan Kaunista kiitosta -konsertista Langinkosken kirkossa su 8.3.2020 klo 18

10.2.2020 11.28

Langinkoski 080320_XL.jpg

Valoa, voimaa ja kiitosmieltä on kuulijalle luvassa lämminhenkisessä Hanna Ekolan Kaunista kiitosta – lauluja valoksi ja voimaksi -konsertissa  Langinkosken kirkossa sunnuntaina 8.3.2020 klo 18. Konsertin kuulijaa lähelle tulevat tulkinnat elämänmakuisista lauluista kertovat matkanteon iloista ja suruista sekä siitä, mistä voi saada voimaa, lohtua ja toivoa.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta Hanna Ekolan ensimmäisen levyn ilmestymisestä ja Kaunista kiitosta -konsertti onkin osa 30-vuotisjuhlakiertuetta. Hanna Ekola on hiljattain julkaissut 13. levynsä, jossa on 12 laulajan itsensä sanoittamaa laulua mm. selviytymisestä, kiitollisuudesta ja toivosta. Tuttujen levytystensä lisäksi Hanna tuo konserttiin myös näitä uusia hengellisiä laulujaan, jotka kumpuavat laulajan syvistä elämänkokemuksista sekä niiden synnyttämästä kiitollisuudesta.

- Haluan tehdä ja tulkita lauluja, joista kuulija löytää kosketuspintaa ja toivoa elämäänsä. Olen syvästi kiitollinen siitä, että olen saanut kohdata yleisöä laulujeni kautta jo 30 vuoden ajan, Hanna sanoo.

Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 26 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä vahvasti koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjä noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy herkkä ja puhutteleva kokonaisuus ja konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan.

Kaunista kiitosta  –konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 15 euron hintaisia ohjelmia ovelta (käteismaksu).