Sininen kahvikuppi täynnä kahvia ja taustalla aukioleva kirja.

Uusi kielikahvila aloittaa Kotkassa maaliskuussa

5.2.2020 09.50

Haluatko vahvistaa suomenkielen taitoasi tai haluatko tulla juttuseuraksi henkilölle jolle suomi on vieras kieli. Kielikahvila on avoinna torstaisin maalikuusta alkaen.

Haluatko vahvistaa suomenkieltä?

Tervetuloa kielikahvilaan Kotkan seurakuntakeskuksen kahvioon torstaisin klo 17.30 - 19.00 5.3.2020 alkaen (Mariankatu 14, käynti sisäpihalta)!

Tarjolla kahvia ja teetä sekä mukavaa seuraa.Kahvipöydän ympärillä keskustellaan suomen kielellä ja kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta.

Tervetuloa!

Tarvitaan juttuseuraa Kielikahvilaan!

Tule keskustelemaan ihan tavallisista arjen asioista torstaisin suomeksi heidän kanssaan, joille suomi on vieras kieli.

Tarjotaan yhdessä foorumi, jossa he voivat käyttää omaa kielitaitoaan ja harjoitella osaamistaan käytännössä.

Ideointipalaveri ja juttelijoiden tapaaminen Kotkan seurakuntakeskuksessa ti 18.2. klo 17.

Tiedustelut ja juttelijaksi ilmoittautumiset
Maarit Koskensalo-Tiainen