Suositut Kotkan kirkon lounaskonsertit alkavat elokuussa

23.6.2020 10.44

Lounaskonsertit Kotkan kirkossa on jokavuotinen hyvin suosittu kesäkonserttisarja, joka järjestetään tänä vuonna 5.8.- 16.9. keskiviikkoisin klo 12.

Konserteissa esiintyy tänä kesänä kotimaisia muusikoita ja erilaisia kokoonpanoja, esiintymässä on erityisesti paikallisia muusikoita.

Konserttien kesto on n. 45 minuuttia. Lounaskonsertteihin on vapaa pääsy, ja niissä kerätty vapaaehtoinen kolehti ohjataan seurakunnan musiikkityölle.

Lounaskonsertit kesällä 2020

•                          ke 5.8. Iines Kiuru, klarinetti & Anni Nousiainen, urut

•                          ke 12.8. Atlan Karp, baritoni & Elke Unt, urut

•                          ke 19.8. Santeri Rautiainen, kitara