Kolahtaako? -elokuvaviikko

Kolahtaako? -elokuvaviikko on Kotka-Kymin seurakunnan ja Kotkan Leffat Oy:n järjestämä elokuvaviikko, joka pureutuu vuosittain aina johonkin ajankohtaiseen teemaan.

Kolahtaako elokuvaviikko esittää: Apua elokuvalla varainkeruutapahtuma Ukrainalle.

Apua elokuvalla Kolahtaako special: Klondike -elokuva La 9.4. klo 14 Kinopalatsissa, Keskuskatu 23.

Näytöksen kaikki lipputulot menevät lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin Ukrainan hätäapukeräykseen.

Liput 10€. Lippuja voi ostaa ennakkoon www.kotkanleffat.fi tai teatterin aukioloaikoina puh. 044 517 5557 Huom. Sarja/vapaaliput eivät käy näytökseen.

KOLAHTAAKO elokuvaviikon ja tämän erikoistapahtuman järjestävät Kolahtaako työryhmä ja Kotka-Kymin seurakunta yhteistyössä Kotkan Leffat Oy:n kanssa.