Kuvassa lapsia ja aikuisia Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Lapsilla käsissään ilmapalloja.

Yhessä-illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä-illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Mitä Yhessä-illat ovat?

Langinkosken kirkolla vietetään Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa noin kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Yhessä -iltaan mahtuu mukaan, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä-illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi.

Yhessä-illat ja -messut syyskaudella 2022

Pe 23.9. klo 18 Yhessä-messu
Teemana: Kiitos! Liturgia ja saarna: Tero Hietanen. Paljain jaloin&co -bändi.

Pe 14.10. klo 18 Yhessä-ilta
Yhessä-ilta valtakunnallisen mediamission pyörteissä! Teemana SE LÖYTYI. Vierailijana kouluttaja, teologi Kristiina Nordman. Mukana ihmettelemässä ja löytämässä myös Paljain jaloin& co -bändi, Tero Hietanen ja sinä..?

Pe 18.11. klo 18 Yhessä -ilta
”Ihmeiden voima - oivalluksia kivusta.”
Tero Hietanen keskustelee Päivi Voiman kanssa hänen uutuskirjastaan ja elämästään. Mukana illassa myös Paljain jaloin &co -bändi.

Yhessä-leiripäivä

Elokuulle 2022 suunniteltu Yhessä-leiripäivä on valitettavasti jouduttu perumaan.