Kotka-Kymin seurakunnan avoimia työpaikkoja

Kotka-Kymin seurakunta hakee syksyksi 2022 viestinnän harjoittelijaa

Etsimme sujuvakynäistä, idearikasta ja oma-aloitteista korkeakouluopiskelijaa mukaan toteuttamaan seurakunnan viestintää. Opiskelet esimerkiksi viestintää tai markkinointia.

Harjoittelijana pääset opettelemaan ja toteuttamaan seurakunnan viestintää sekä erityisesti marraskuussa olevien seurakuntavaalien viestimistä ja toteuttamista. Lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan joulun näkymistä seurakunnan eri viestintäkanavissa.

Harjoittelijalta toivomme sähköisen viestinnän osaamista sekä sosiaalisen median hyödyntämisen kokemusta erilaisessa viestinnässä. Valo- ja videokuvaustaito on eduksi harjoittelussa.

Lupaamme, että saat päivittää sosiaalista mediaa sekä nettisivuja, ottaa valokuvia, tehdä videoita, tehdä tapahtumamarkkinointia ja -suunnittelua sekä ideoita uutta.

Harjoittelijana pääset mukaan osaksi hallinnontiimiä ja sen viestinnän tekijöitä. Harjoittelun toimipaikka sijaitsee Kotkan Karhulassa. Harjoittelussa osa tehtävistä on mahdollista tehdä etänä, mutta pääpaino harjoittelussa on paikan päällä tehtävässä työssä. Harjoittelu kestää 3kk ja sijoittuu syys-joulukuun ajalle.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa Kelan vuotuisen työssäoloehdon mukainen palkka (1 283 €/kk vuonna 2022)

Vapaamuotoiset hakemukset harjoittelupaikaan 30.6.2022 mennessä sähköpostilla emilia.pulkki@evl.fi

Lisätiedot: Emilia Pulkki, hallinto- ja viestintäpäällikkö 040 1967567 tai emilia.pulkki@evl.fi