Kahdet kädet raamatun päällä.

Yhessä Sisälle sanaan -raamattuluennot

Yhessä Sisälle sanaan -illoissa paneudutaan Raamattuun ja sen hengelliseen sanomaan. Illat koostuvat Raamatun sisältöä avaavasta luennosta, yhteisestä iltapalasta sekä pienryhmäkeskustelusta. Iltojen tavoitteena on oppia ymmärtämään paremmin Raamatun sanomaa, ja toisaalta ammentaa tuosta sanomasta voimaa, toivoa ja iloa omaan elämään.

Luennot pitävät vuorokerroilla pastori Tero Hietanen ja SLEYn piirivastaava Lukas Brenner.
Luentojen jälkeen ovat keskusteluryhmät joihin voit halutessasi jäädä. Ryhmiin jääville iltapala 3 €.

Olet erittäin tervetullut mukaan!

Yhessä sisälle sanaan -toiminta on toistaiseksi tauolla. Tulossa ovat kuitenkin seuraavat Raamatun opetukseen liittyvät tapahtumat:

Pieni suuri Raamattukurssi 26.-27.3.22 Kotkan seurakuntakeskuksessa

"Ihmisiä hiljaisella viikolla" -Raamattuhetket  13.-15.4.22 Kotkan, Langinkosken ja Kymin kirkoissa.

Video: Sisälle sanaa vartissa raamattuopetus to 6.5.2021

Aiheena: VT:n Joosef

YouTube-video

Raamattu pöydällä. Raamatun päällä kännykkä jossa avattuna Raamattusovellus. Vieressä kahvikuppi.