Kuvassa kaksi pientä poikaa leikkii yhdessä leluilla.

Vapaita paikkoja päiväkerhoon voi kysyä kerhoista tai Jenni Tainio p. 044 7259031 jenni.tainio@evl.fi

 

KERHOTOIMINTA JÄÄ KESÄTAUOLLE VIIKOLLA 22. KERHOTOIMINTA JATKUU ELOKUUSSA 2024.

Päiväkerhot

Päiväkerhot kokoontuvat 2 kertaa viikossa 2 tunniksi kerrallaan tarjoten lapsille monipuolista ohjelmaa. Kerhoissa leikitään, lauletaan, tutkitaan ja liikutaan ammattitaitoisten lastenohjaajien seurassa. Päiväkerho on tarkoitettu 2-5 -vuotiaille.

  • Karhulan Pappila, Karhulantie 36b (Hovinpuiston päiväkodin vieressä): 
  • Langinkosken kirkko, Langinkoskentie 1: 
  • Mussalon seurakuntakoti, Ruukkimaanpolku 1: 
  • Tavastila, Tavastilantie 225 (entinen kirjasto):  
  • Kotka, Mariankatu 14 F, :

 

Pappila p. 0447259133 

Langinkoski p. 0447529539

Mussalo p. 0447529549

Tavastila p. 0447259134

Kotka p. 0406795754 

Satujumppa 

Satujumppakerho 3-5-vuotiaille lapsille. Satujumppa on hauskaa liikkumista ja leikkiä mukaansa tempaavan tarinan varjolla. Satujumppa kestää 45 min. 

 

Vauvakerhot 

Kerho on alle 1-vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Kerho on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhossa leikitään, lauletaan, keskustellaan, hiljennytään kynttilähetkeen sekä tietysti kahvitellaan.

Muskariperhekerhot

Kirkkomuskarissa lapset ja aikuiset hiljentyvät kynttilähetkeen, jonka jälkeen lauletaan, soitetaan ja leikitään monenlaisia lauluja. Laulut vaihtuvat noin joka toinen kuukausi. Näin laulut tulevat tutuiksi niin lapsille kuin aikuisillekin.

 

Perhekerhot 

Perhekerhossa kokoontuvat 0-5-vuotiaat lapset yhdessä oman aikuisen kanssa.

Kerhossa myös lauletaan, leikitään, askarrellaan ja tehdään retkiä sekä hiljennytään kynttilähetken ääreen. Perhekerhossa on mahdollisuus tutustua samassa elämänvaiheessa oleviin perheisiin kahvipöydän ääressä. Otahan mukaan omat eväät. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Pyhäkoulut

  • Langinkosken kirkolla sunnuntaisin jumalanpalveluksen saarnan aikana.  
  • Pappilan taidepyhäkoulu (Karhulantie 36B) klo 17.  
  • Sähköinen kirjepyhäkoulu. Sähköiseen kirjepyhäkouluun voi ilmoittautua kaiken ikäiset lapset. Saat joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai pyhäkoulukirjeen sähköpostiisi. Kirje sisältää linkin videoituun pyhäkouluhartauteen, rukouksen, askarteluohjeen tai muun vinkin aiheeseen liittyvään tekemiseen.  Tilaa täältä ilmoittaudu kirjepyhäkouluun

 

PikkuHelppi - apua arkeen 

Perheillä on mahdollisuus saada pikku helppiä. PikkuHelpin tarkoituksena on tarjota pienten lasten vanhemmille apua arkeen.

PikkuHelppi toimii ulkona eli ulkoilemme lasten kanssa yhdessä sovitussa paikassa esim. kotipihassa tai lähileikkikentällä. Helppiaika on max. 2 tuntia kello 9.00 -16.00 välisenä aikana.

PikkuHelppi toiminta on maksutonta. Tiedustelut/ajanvaraukset: puh. 040-196 7528 PikkuHelppi puhelimeen voit  lähettää viestin, jos haluat varata ajan. PikkuHelppi peruuntuu, jos kotona on flunssa/koronaa tai ohjaajat ovat sairaina. Talvella pakkasraja -15 astetta.

 

Liikuntaa perheille:

Koko perhe tanssii 

  •  Aikuinen voi olla lapsen vanhempi, isovanhempi, kummi tai muu tärkeä henkilö. Tutustutaan tanssiin yhdessä liikkumisesta nauttien.  

Satuliikuntaa perheille 

  •   torstaisin 9.30-11.00 Yhteisötalo Messissä (A-talo) Kirkkokatu 22.

 

Puuhakerho koululaisille

Kerho on tarkoitettu 1.-3. luokan oppilaille. Kerhoon otetaan 12 ilmoittautunutta.  Kerhoon voi tulla suoraan koulun jälkeen (klo 12 ja 13) Ohjelmassa on vaihtelevasti askartelua, pelailua, leikkejä, leipomista, ym.  Kerhossa on lisäksi lyhyt hartaushetki. Tarjolla on myös pieni välipala. Kerhoa ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Lisätietoja numerosta 0447259233.