Kaksi lasta ja kaksi aikuista askartelemassa pöydän ääressä.

Ajantasaista tietoa somessa

Kannattaa seurata myös Kotka-Kymin lapsi-ja perhetyön Facebook-sivua. Olemme myös Instagramissa nimellä @Kotka-Kyminsrk varhaiskasvatus sekä YouTubessa KotkaKymin Varhaiskasvatus.

Tulossa:

Päiväkerhot, satujumppa, lapsiparkit ja PikkuHelppi aloittavat kokoontumiset viikolla 33

Perhekerhot, vauvakerhot ja taaperokerho aloittavat kokoontumiset viikolla 34

Kirkkomuskari aloittaa Facebook- livelähetykset 26.8. klo 9.30

Tapahtumia:

Pe 24.9. Vauvanpäivän tapahtuma Kotkan seurakuntakeskuksessa klo 9-12.00

Tapahtuman aikana on useita toimintapisteitä : satuhieronta, vauvajooga, vauvalattarit ja muskari. Ilmoittautumisia ryhmiin otetaan vastaan tapahtumaan saapuessa.

Tapahtumaan voit osallistua vauvasi aikataulun mukaan. Karjalaiset Naiset tarjoaa rotinat.

Hei synttärisankari!

Juhlimme tänä vuonna 5 vuotta täyttävien yhteissynttäreitä la 9.10. klo 14 Kotkan seurakuntakeskuksessa.

Ohjelman kesto on n. 2 tuntia. Ohjelmassa on tanssia, muskari, satujumppa, askartelua ja herkuttelua.

Tervetuloa mukaan juhlaan vanhemman, isovanhemman tai kummin kanssa.

Ilmoittautumiset 3.10. mennessä: tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Anne Läheniemi

anne.laheniemi@evl.fi

Ke 13.10. Aaltoja, valoja ääntä- tapahtuma lapsiperheille Pappilan piha-alueella klo 17-19

Tapahtumassa ollaan musiikin aalloilla ja seikkaillaan majakoiden valoissa. Otathan mukaan taskulampun!

Ke 3.11. #Valoa-viikon tapahtuma lapsiperheille Jokipuistossa, Karhulassa klo 16.30 - 18.00

Ohjelmassa laululeikkejä, Kyminmamman satutuokio ja heijastinrata. (ota oma taskulamppu mukaan)