Walkers Kotka

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä nuorisotyötä. Se perustuu aikaan ja läsnäoloon, jota vapaaehtoiset aikuiset antavat nuorille. Kotkassa Walkers-toimintaa tekee kaupungin nuorisotyö ja Kotka-Kymin seurakunta yhteistyönä.

Walkers-toimintaan ovat tervetulleita kaikki nuoret taustaan tai elämäntilanteeseen katsomatta. Perusidea on tarjota turvallisia kohtaamisia nuorten ja aikuisten välille. Kotkassa tätä tehdään matkailuautossa, joka on muutettu nuorten kohtaamispaikaksi. Auton nimi on Posso-Wauto. Walkers-toiminta on tarkoitettu pääasiassa alle 18-vuotiaille nuorille.

Waparit eli vapaaehtoiset aikuiset

Walkers-toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset aikuiset ovat Wapareita. Waparit tekevät rentoa ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä. He saavat koulutetun nuorisotyön ammattilaisen opastuksen. Vapaaehtoistyötä voi tehdä juuri sen verran kuin omiin aikatauluihin sopii.

Hae Walkers-vapaaehtoiseksi eli wapariksi tästä 
tai ota yhteyttä nuoriso-ohjaaja Jouni Puumalaiseen, 040 566 7158, jouni.puumalainen@kotka.fi tai erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lankiin, 044 752 9501, reeta.lanki@evl.fi.

Tervetuloa tekemään tärkeää työtä yhdessä ammattilaisten kanssa!