Kahvikuppi. Kuvituskuva.

Kielikahvila - Haluatko vahvistaa suomen kieltä?

Teamsissa torstaisin

Tervetuloa kielikahvilaan torstaisin klo 17.30-19.00. Kokoonnumme etäyhteydellä, Teams-ohjelmalla. Jakaudumme pienempiin ryhmiin klo 17 alkaen.

Vuoden 2022 kokoontumiset alkavat torstaina 13.1.

Osallistumistasi varten lähetä sähköpostiosoitteesi: maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi. Saat paluupostissa linkin, jolla voit liittyä Teams-kielikahvilaamme.

Keskustelemme suomen kielellä, ja kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta.

Kotkan seurakuntakeskuksella tiistaisin

Tervetuloa kielikahvilaan tiistaisin klo 17.30-19 Kotkan seurakuntakeskukseen.

Vuoden 2022 kokoontumiset alkavat tiistaina 11.1.

Kahvipöydän ympärillä keskustellaan suomen kielellä.

Tarjolla kahvia, teetä sekä mukavaa seuraa. Kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta.

Juttuseuraksi Kielikahvilaan?

Tule keskustelemaan ihan tavallisista arjen asioista torstaisin suomeksi heidän kanssaan, joille suomi on vieras kieli.

Tarjotaan yhdessä foorumi, jossa he voivat käyttää omaa kielitaitoaan ja harjoitella osaamistaan käytännössä.

Tiedustelut ja juttelijaksi ilmoittautumiset Maarit Koskensalo-Tiaiselle: maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi tai p. 044 752 9527.

Kielikahvilan mainos. Samat tiedot kuin sivulla.