Kahvikuppi. Kuvituskuva.

Kielikahvila Teamsissa - Haluatko vahvistaa suomen kieltä?

Tervetuloa kielikahvilaan torstaisin klo 17.30-19.00. Kokoonnumme etäyhteydellä, Teams-ohjelmalla. Jakaudumme pienempiin ryhmiin klo 17 alkaen.

Osallistumistasi varten lähetä sähköpostiosoitteesi: maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi. Saat paluupostissa linkin, jolla voit liittyä Teams-kielikahvilaamme.

Keskustelemme suomen kielellä, ja kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta.

Juttuseuraksi Kielikahvilaan?

Tule keskustelemaan ihan tavallisista arjen asioista torstaisin suomeksi heidän kanssaan, joille suomi on vieras kieli.

Tarjotaan yhdessä foorumi, jossa he voivat käyttää omaa kielitaitoaan ja harjoitella osaamistaan käytännössä.

Tiedustelut ja juttelijaksi ilmoittautumiset Maarit Koskensalo-Tiaiselle: maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi tai p. 044 752 9527.

Kielikahvila Kotkan seurakuntakeskuksessa - Haluatko vahvistaa suomen kieltä?

Tervetuloa kielikahvilaan tiistaisin klo 17.30 - 19 kahvipöydän ympärille keskustelemaan suomen kielellä Kotkan seurakuntakeskuksen kahvilaan.

Tarjolla kahvia, teetä sekä mukavaa seuraa. Kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta.

Teams-kielikahvilan mainos. Samat tiedot kuin sivun tekstissä, kuvituksena kahvikuppi pöydällä.