Langinkosken kirkko

Langinkoskentie 1, 48220 Kotka

Langinkosken kirkko

vahtimestari: 040 196 7512

Langinkosken kirkko on valmistunut vuonna 1953. Sen suunnitteli arkkitehti A. O. Bengts. Kirkko sijaitsee Metsolan kaupunginosassa.

Valkea kirkkorakennus muistuttaa hahmoltaan keskiaikaista kivikirkkoa. Kirkko on sisältä suorakaiteen muotoinen ja siihen mahtuu noin 300 henkeä. Kirkon vieressä kohoaa hoikka kellotapuli.

Seinät ovat punaruskeaa reikätiiltä. Alttari, saarnatuoli ja istuimet ovat luonnonväristä tammea. Alttariseinää hallitsee valkea risti.

Vasemmalla seinällä on taiteilija Hilkka Toivola-Karpakan lasimaalaus "Jeesus auttaa epäuskonsa vuoksi veteen vajoavaa Pietaria".

Kirkon uruissa on seitsemäntoista äänikertaa.

Virtuaaliesittely

Voit tehdä virtuaalikierroksen Langinkosken kirkossa klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Esteettömyys

Kirkkoon ja sen viereiseen seurakuntasaliin (Toivonsali) on esteetön sisäänpääsy ja kulku. Eteisessä on invawc. Kirkossa on induktiosilmukka.

Langinkoskentie 1, 48220 Kotka

Pyhäkoulu