Meijän koulu - suomen kielen ryhmät

Suomen alkeet -ryhmissä vapaaehtoiset opettavat kielen alkeita Kotkassa asuville maahanmuuttajille.

Langinkosken kirkolla, Langinkoskentie 1, maanantaisin ja torstaisin klo 10-12.  (alkaa 3.3.2022)

Karhulan alasalissa, Karhulantie 31, tiistaisin ja perjantaisin klo 11-13. (alkaa 4.3.2022)

Jokaisessa ryhmässä toimii useita vapaaehtoisia opettajia, joten porukkaan on helppo tulla mukaan. Opetus tapahtuu pienryhmissä tai henkilökohtaisesti. Jos haluat opeksi, voit ilmoittautua tehtävään suoraan https://www.vapaaehtoistyo.fi/kotka/vapaaehtoistyo/2891Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Kaikki tehtävään ilmoittautuneet haastatellaan ennen tehtävässä aloittamista. Vapaaehtoisia suomen opettajia on tässä Meijän koulussa jo lähes viisikymmentä.

Suomen alkeet –ryhmät ovat kaikille maahanmuuttajille avoimia, niille voi osallistua ennen tai jälkeen virallisten suomen kurssien. Kursseilla pääsee tutustumaan tavallisiin suomalaisiin.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan antamaan myös yksityisopetusta, jos oppilaan on hankala osallistua ryhmäopetukseen.

Suomea erilaisin tavoin -ryhmä

Tervetuloa puhumaan ja kuulemaan suomea!

Suomen kielen opetusta sinulle, jolle suomi on uusi kieli tai joka osaat jo vähän enemmän. Ryhmässä kokeillaan ja pohditaan erilaisia tapoja oppia ja opettaa, myös ulkona liikkuen. Käytetään toiminnallisia menetelmiä, harjoitellaan suomen kielen käyttöä arkipäivän tilanteissa ja opetellaan hyödyllistä sanastoa.

Ryhmä sopii kaiken ikäisille ja kokoontuu keskiviikkoisin 13.4.-25.5. klo 13-15

Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, Mariankatu 14, 48100 Kotka

Aika: Joka keskiviikko 13–15

Ilmoittautuminen (suomeksi tai englanniksi) Vastuuohjaaja: Juha-Matti Eerola 044 206 4811 eerola.juhamatti@gmail.com

Suomen alkeet -ryhmät

1. Suomen alkeet -ryhmä tiistaisin klo 12-14 Länsi-Kotkan perhekeskuksen kohtaamispaikassa. Se sijaitsee Karhuvuoressa, Velhon päiväkodin alakerrassa osoitteessa Ututie 2, Kotka. Sisäänkäynti leikkipihan puolelta. Lapsia varten paikalla on lastenohjaaja. Ryhmä alkaa 12.4.

Познайомимось.

Початкова група по вивченню фінської мови. Початок у вівторок з 12 до 14 години, у сімейному центрі, західної частини міста Котка. Він знаходиться у Кархувуорі в приміщені дітсадочка на першому поверсі, за адресою: Ututie 2, Kotka. Вхід зі сторони дітячого майданчика. На дітей чекатиме дітячий вихователь. Група стартує 12.4.

2. Suomen alkeet -ryhmä maanantaisin klo 17-19 Länsi-Kotkan perhekeskuksen kohtaamispaikassa. Se sijaitsee Karhuvuoressa, Velhon päiväkodin alakerrassa osoitteessa Ututie 2, Kotka. Sisäänkäynti leikkipihan puolelta. Ryhmä alkaa 2.5.

Початкова група по вивченню фінської мови. Початок у вівторок з 17 до 19 години, у сісімейному центрі, західної частини міста Котка. Він знаходиться у Кархувуорі в приміщені дітсадочка на першому поверсі, за адресою: Ututie 2, Kotka. Вхід зі сторони дітячого майданчика. Група стартує 2.5.