Kerhot ja piirit aikuisille

Diakonian kerhot keväällä 2022

Kahdessa kerhossa ruokaillaan, muissa on tarjolla kahvit.
Liikuntarajoitteisten toimintoihin on järjestetty invataksikuljetus.
Seuraathan ilmoittelua mahdollisista koronarajoituksista.

Eläkeikäisten Hopeakerho
Hovinsaaren toimitilassa (Runeberginkatu 2). Lisätedot: Elisa Järvimäki p. 041 540 3011.
Koronatilanteen vuoksi Hopeakerho on tauolla ainakin helmikuun 2022 loppuun saakka.

Vanhemman väen Toivonsalin keskiviikkokerho
Langinkosken kirkolla ( Langinkoskentie 1) keskiviikkoisin klo 13. Ruokailu kello 12 (hinta 5 €). Lisätiedot: Anna-Stina Tulokas p. 041 462 6205.

Eläkeikäisten Torstaikerho
Kotkan srk-keskuksessa (Mariankatu 14) torstaisin klo 11.30. Ruokailu klo 12 (hinta 5 €). Lisätiedot: Anne Kuusisto p. 041 462 6215.
Koronatilanteen vuoksi Torstaikerho on tauolla ainakin helmikuun 2022 loppuun saakka.

Supertoivokerho liikuntaesteisille
Langinkosken kirkon Toivonsalissa (Langinkoskentie 1) kerran kuussa perjantaisin klo 13-14.30. Kerhopäivät: 11.2., 11.3. ja 13.5.  Kerhoon on invataksikuljetus. Hinta 3 €/kerhokerta. Lisätiedot ja uusien kerholaisten ilmoittauminen: Anne Kuusisto p. 041 462 6215.

Lähetys-, käsityö- ja Raamattupiirit keväällä 2022

• Kaikille avoin Olohuone -kahvio keskiviikkoisin klo 10-12 Karhulan srk-keskuksessa. Iloista kahvittelua ja jutustelua. Hartaushetki klo 11. Kevätkausi alkaa, kun koronatilanne taas sallii. Seuraa tilannetta nettisivumme etusivulta.

Lähetyspiirit

Huom! Lähetyspiirit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla tammikuun 2022. Kokoontumiset jatkuvat helmikuussa.

Lähetyspiirien tarkoitus on tukea ja muistaa rukouksin oman seurakunnan nimikkolähettejä, joiden kirjeitä silloin tällöin luetaan ja usein kahvitellaan, kolehtiraha on vapaaehtoinen. Lähetyspiirit ovat kaikille avoimia.

• Lähetyspiiri Vitikaisilla, Salotie 7, tiistaisin parittomina viikkoina klo 14
  • Lähetyspiiri keskiviikkoisin klo 12 Kotkan srk-keskuksessa, F-rappu
  • Karhulan lähetyspiiri keskiviikkoisin parittomina viikkoina klo 14-15.30 Karhulantie 31, Boxissa

Käsityöpiirit

Huom! Käsityöpiirit ovat koronatilanteen vuoksi tauolla tammikuun 2022. Kokoontumiset jatkuvat helmikuussa.

Käsityöpiireissä tuetaan oman seurakunnan diakonia- ja lähetystyötä neulomalla, virkkaamalla tai kutomalla omista tai seurakunnan tarvikkeista. Osa tuotteista myydään lähetystyön tukemiseksi. Käsityöpiirit ovat kaikille käsitöistä kiinnostuneille avoimia.

• Kässäpiiri maanantaisin parillisin viikoin klo 17 Karhulantie 31, Boxilla
  • Sukkapiiri tiistaisin parillisin viikoin klo 10-12 Haltijantien kerhohuoneessa, Haltijantie 1
  • Silmukka-kädentaitoryhmä keskiviikkoisin klo 16 Kotkan srk-keskuksessa
  • Neulekahvio torstaisin parittomina viikkoina klo 10-12 Karhulantie 31, Boxilla

Raamattu- ja rukouspiirit

Huom! Raamattu- ja rukouspiirit aloittavat toimintansa helmikuussa 2022 rajoitetulla osallistujamäärällä. Jos olet uusi osallistuja ja haluat tulla mukaan piiriin, otathan etukäteen yhteyttä Kari Ihatsuun: kari.ihatsu@evl.fi tai p. 044 725 9039.

Raamattu- ja rukouspiireissä hiljennytään sanan ja rukouksen äärelle. Piirit ovat kaikille avoimia.

• Rukouspiiri maanantaisin parittomin viikoin klo 18 Kotkan seurakuntakeskuksen nuortentila Arkussa
  • Raamattupiiri keskiviikkoisin parillisin viikoin klo 18 Karhulan seurakuntakeskuksessa
  • Raamattupiiri keskiviikkoisin parillisin viikoin klo 13 Langinkosken kirkon neuvotteluhuoneessa
  • Raamattupiiri torstaisin parillisin viikoin klo 16 Hovinsaaren toimitilassa