Häistä hautajaisiin

Kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen, avioliiton siunaus tai rukous avioliiton puolesta sekä uuden kodin siunaaminen ovat riemullisia hetkiä. Niissä rukoillaan uuteen elämänvaiheeseen siunausta, ja niitä juhlitaan rakkaiden ihmisten kanssa. Elämän toisessa ääripäässä kirkko on siunaamassa ihmistä viimeiselle matkalleen ja tukemassa surevia läheisiä.

Näissä elämäsi hetkissä on seurakuntasi mukana:

• Ristiäiset
  • Rippijuhlat
  • Häät
  • Kodin siunaus
  • Hautajaiset

Seurakuntalaiset voivat varata seurakunnan tiloja perheen kirkollista juhlaa varten. Tällöin seurakunnan tiloissa olevat kalusteet, astiat, koneet ja laitteet ovat vapaasti käytettävissä. Tutustu seurakunnan tiloihin.

Huomioittehan perhejuhlia järjestettäessä voimassa olevat koronarajoitukset:

• Yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ja perhejuhlia ei tulisi järjestää. Tämä tarkoittaa käytännössä, että mm. siunaustilaisuuksiin, muistotilaisuuksiin ja kasteisiin tai seurakunnan tiloissa oleviin syntymäpäiväjuhliin ei voi osallistua yli kymmentä henkilöä. Pappimme eivät osallistu toistaiseksi muistotilaisuuksiin tai kastekahveille.