Meijän keittiö – helppo tapa järjestää ruokailu

Meijän keittiö on toistaiseksi tauolla koronarajoitusten vuoksi! Ilmoitamme kun toiminta jälleen alkaa!

Virtuaalinen satuseikkailu

keskiviikkona 23.6. klo 10-12

Langinkosken kirkon metsässä

Etsi taika-avaimiin kätketyt vihjeet ja selvitä salasana. Seikkailun kesto on n. 25 minuuttia.

Tapaat seikkailussa muun muassa keijuja, haltijoita ja muita satuolentoja. Löydätkö oikean salasanan, jolla saat kurkistaa Peikko Pikinenän aarrearkkuun?

Ikäsuositus 4-10 vuotiaille. Lapset seikkailulle yhdessä aikuisen kanssa.

Mukaan tarvitset iloisen mielen ja internetillä varustetun mobiililaitteen.

Ajanvaraukset

Perhekohtaisen ajan voit varata ajanvarausjärjestelmästä

Miten seikkailu toimii?

1. Lataa maksuton Plus3D-sovellus sovelluskaupasta: GOOGLE PLAY tai APPLE STORE puhelinmallista riippuen. Sovellus on maksuton. Tärkeää: Latausvaiheessa salli kuvien ja äänien käyttö, jos puhelimesi asetukset kysyvät siihen lupaa. HUOM! mobiilisovelluksen voi ladata myös paikanpäällä
  2. Aktivoi seikkailu lataustaulusta, joka on Peikon luona puistossa. Puhelimessa tulee olla toimiva nettiyhteys. Avaa lataamasi Plus3D-sovellus ja osoita aktivointitaulua. Pidä puhelinta paikallaan osoittamassa taulua niin kauan, kunnes näytölle ilmestyy teksti AR-KALEVALA. Kuuntele vielä hetki, kuuluvatkoäänet tarpeeksi voimakkaasti ja säädä äänen voimakkuus sopivaksi. Laita puhelimen äänet kuulumaan kaiuttimesta. Pidä sovellus aktivoinnin jälkeen koko ajan auki. Jos suljet sovelluksen, on sovellus avattava uudelleen ja aktivoitava uudelleen lataustaulusta.
  3. Ota mukaan seikkailulle mukaan Aarrekartta, kynä ja kirjoitusalusta, jotka saat seikkailun alussa Peikolta.
  4. Siirry seikkailureitille/seikkailualueelle omalla vuorollasi kun Peikko Pikinenä antaa luvan. Etene järjestyksessä reitillä ja suorita seikkailu järjestyksessä taika-avaimelta 1 taika-avaimelle 10.

Mitäpä, jos yhtenä iltana viikossa ei tarvitsisi huhkia hellan ääressä?

Meijän keittiön ruokailu on tarkoitettu aivan kaikille. Ruoka on tavallista laktoositonta kotiruokaa ja ruokailussa on huomioitu myös kasvissyöjät.

– Meijän keittiön idea lähti ajatuksesta helpottaa erityisesti perheiden arkiruokailua. Yhtenä iltana viikossa voi mennä syömään helposti kotiruokaa valmiiseen pöytään. Lisäksi yhdessä syömisen on todettu edistävän terveyttä ja ehkäisevä syrjäytymistä. Haluamme olla mukana myös edistämässä näitä asioita, kertoo diakoni Suvi Kervinen Kotka-Kymin seurakunnasta.

Tarjolla olevan ruoan voi katsoa etukäteen Meijän keittiön Facebook-sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Meijän keittiön yhteydessä järjestetään usein myös oheisohjelmaa, esim. lasten kirkkoseikkailuja ja tuunausklubin teemailtoja.