Aikuisia ja lapsia Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Lapsilla ilmapalloja.

Yhessä-illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä-illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Yhessä-illat keväällä 2023

• Pe 20.1. Yhessä-ilta klo 18  Langinkosken kirkolla.
    ”Kotka rukoilee.” Ilta on samalla ekumeenisen rukousviikon tilaisuus - eli kaikki kristityt yhessä! Mukana Lauluyhtye Saviastiat,  Tero Hietanen ja  pastoreita muista seurakunnista.
  • Pe 24.3. Yhessä-ilta klo 18  Langinkosken kirkolla
    ”Olet kutsuttu!”
    Mukana Mari-Sisko Khadgi, Tero Hietanen, Paljain jaloin &co bändi.

Yhessä-messut keväällä 2023

• Pe 17.2. Yhessä-messu klo 18 Langinkosken kirkolla
    Teemana: Jumalan sanan kylvö. Liturgi Tero Hietanen, puhe Ville Mielonen.
    Paljain jaloin &Co -bändi.
    Iltapala messun jälkeen.

• Pe 14.4. Yhessä-perhemessu klo 18  Langinkosken kirkolla
     Mukana lapsikuoro, bändi,liturgi Tero Hietanen, kanttori Susanna Hauer.
    Iltapala messun jälkeen.

Mitä Yhessä-illat ovat?

Langinkosken kirkolla vietetään Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa noin kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Yhessä -iltaan mahtuu mukaan, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä-illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi.