Aikuisia ja lapsia Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Lapsilla ilmapalloja.

Yhessä-illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä-illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Langinkosken kirkolla vietetään Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Kotka-Kymin seurakunnan kappalaisen Tero Hietasen mukaan Yhessä -illat ovat olleet varsin suosittuja. Ensimmäisessä illassa oli jopa tungos, kun 150 henkeä saapui paikan päälle. Sen jälkeen illoissa on ollut 80–100 hengen joukko.

– Mukaan kyllä siis mahtuu, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä-illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi, Hietanen kertoo ja kannustaa viettämään iltaa ”yhessä”.

Syksyn 2020 Yhessä-illat

Pe 9.10. klo 18 Yhessä-messu Langinkosken kirkolla. Liturgi Tero Hietanen, saarna Maarit Alhosaari. Musiikkia Paljain Jaloin -bändiltä.

Su 15.11. klo 17 Yhessä-messu Langinkosken kirkolla. Liturgi Tero Hietanen, saarna Ville Mielonen. Musiikkia Paljain Jaloin -bändiltä.

Pe 11.12. klo 18 Yhessä-ilta goes KJL eli tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja Yhessä! Säestyksestä vastaa housebändimme Paljain Jaloin & co.