Aikuisia ja lapsia Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Lapsilla ilmapalloja.

Yhessä-illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä-illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

pe 11.3.22 klo 18 Yhessä -ilta:"Joutseno meets Nepal - Hiran ja Mari-Siskon tarina".

Mukana mm. Hira ja Mari-Sisko Khadgi sekä Paljain jaloin&co -bändi.

pe 22.4.22 klo 18 Pääsiäisen jälkeisen viikon Yhessä -messu. Mukana mm. Paljain jaloin&co -bändi, Tero Hietanen, Ville Mielonen

pe 13.5.22 klo 18 Yhessä -messu. Mukana mm. Maarit Alhosaari, Tero Hietanen ja Paljain jaloin&co -bändi.

Mitä Yhessä-illat ovat?

Langinkosken kirkolla vietetään Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa noin kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Yhessä -iltaan mahtuu mukaan, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä-illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi.