Jumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalveluksen videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)

Messu su 25.2.2023 klo 10 Langinkosken kirkossa. Vapaaehtoisten kutsukirkko.

Pyhäpäivä: 2. paastonajan sunnuntai

Liturgi: Juha Ropponen
Avustava pappi: Tero Hietanen
Kanttori: Liisa Väisänen
Ulkopuoliset avustajat: Maija-Liisa Tervosen messuryhmä
Muuta: Messun jälkeen kirkkokahvit Toivonsalissa.

Virret:
AV 537:1-4
PV 361
UV 525
EV 921,220
YV 342

Kolehti:  Rukousavustajakoulutuksen valtakunnalliseen toteutukseen ja Messulaulujen koulutustilaisuuksien järjestämiseen Tuomasyhteisö ry:n kautta.

Tuomasyhteisö ry:lle voit lahjoittaa myös tämän linkin kautta: https://www.tuomasmessu.fi/lahjoita-tuomasmessulle/

Rahankeräyslupa:
Tuomasyhteisöllä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/685 (1.1.2021 alkaen) koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen messun alkua)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin viittä minuuttia ennen messun alkua, jolloin video tulee näkyviin alle.