Jumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalveluksen videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)

Messu su 25.4. klo 10 Langinkosken kirkosta

Liturgi ja saarna: Anne Läheniemi
Kanttori: Irina Lampén, Susanna Hauer
Avustava pappi: Nina Eskoli

Virret:
AV 355:1,5,6
synnintunnustus 703
KV 128
PV 623:1-4
UV 484
YV 332

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen messun alkua)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin viittä minuuttia ennen messun alkua, jolloin video tulee näkyviin alle.