Jumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalveluksen videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)

Su 2.10.2022 klo 10 Langinkosken kirkossa

Messu (Karhula-Kymin Sotaveteraanien kirkkopyhä)

Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä

Liturgi: Maini Salmi
Kanttori: Jenny Kallberg
Avustava pappi: Tuomi Larvi
Ulkopuoliset avustajat: Maija-Liisa Tervosen messuyhmä

Virret:

Kolehti:
Suomen Pyhäkoulun Ystävät ry:lle toimintamallien kehittämiseen, joissa lapset itse ovat aktiivisia pyhäkoulutyön järjestämisessä. Suomen Pyhäkoulun Ystävät-SPY ry:n kautta.

Lahjoita Suomen Pyhäkoulun Ystävät ry:lle tästä:

Rahankeräyslupa:
Keräyslupa nro RA/2021/545, voimassa 29.4.2021 lähtien.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen messun alkua)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin viittä minuuttia ennen messun alkua, jolloin video tulee näkyviin alle.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!