Jumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalveluksen videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)

Messu su 24.10.2021 klo 10 Langinkosken kirkossa.

Uskonpuhdistuksen muistopäivä

Liturgi: Juha Ropponen
Kanttori: Liisa Väisänen
Avustava pappi: Petra Harju
Musiikkiryhmä: Anneli Malkki
Ulkopuoliset avustajat: Maija-Liisa Tervosen messuryhmä, pyhäkoulunpitäjä Maija Sankamo.

Virret: 261, synnintunnustusvirsi 267, kiitosvirsi 126, PV 170, 328, EV 222, YV 208:1,9.

Kolehti: Kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Suomen Ekumeenisen Neuvoston Vastuuviikon kautta.

Lahjoita kolehtiin tästä:

Rahankeräyslupa: Helsingin poliisilaitoksen myöntämä pienkeräyslupa nro RA/2021/1063 ja keräys on käynnissä 16.09. - 15.12.2021 (tai kunnes keräystavoite täyttyy) koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen messun alkua)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin viittä minuuttia ennen messun alkua, jolloin video tulee näkyviin alle.