Sanajumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan sanajumalanpalvelusten videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)

Sanajumalanpalvelus su 31.5.2020 klo 10

Liturgina Maarit Alhosaari, saarnaajana Minna Teräväinen, kanttorina Anni Nousiainen. Musiikissa avustaa Henna Nieminen.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa n. klo 9.55)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset sunnuntaina klo 10, klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin klo 9.55, jolloin video tulee näkyviin alle.