Jumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalveluksen videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta. 

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)
 

Su 4.6.2023 klo 10 Messu Langinkosken kirkosta 
 

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä

Liturgi: Tuomi Larvi
Kanttori: Jarmo Kaijansinkko
Avustava pappi: Tommi Vehmas
Muuta tietoa messusta: Aikuinen henkilö konfirmoidaan messun yhteydessä

Virret:
131
134
902
180
323:1,5

Kolehti: Lasten, nuorten ja aikuisten Raamatun tuntemuksen, lukemisen ja opetuksen edistämiseen raamatunlukumateriaalien sekä muun raamattutyön avulla Raamatunlukijain liitto ry:n kautta.

Voit lahjoittaa Raamatunlukijain liitto ry:lle myös tämän linkin kautta: https://rll.fi/tue-tyotamme/lahja-raamattutyolle/

Rahankeräyslupa: RA/2020/1396, voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus.


Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen messun alkua)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin viittä minuuttia ennen messun alkua, jolloin video tulee näkyviin alle.