Jumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalveluksen videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)

Messu su 8.8. klo 10 Langinkosken kirkosta

Liturgi ja saarna: Nina Eskoli
Kanttori: Liisa Väisänen
Avustava pappi: Enna Järnstedt

Virret: AV 311:1-3, ST 708, KV 334:1,6-8, PV 928, UV 325, ehtoollisen aikana 222, YV 325:1,4.

Kolehti: Seurakuntiemme musiikkityön tukemiseen Suomen Kirkkomusiikkiliiton kautta.
Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry FI23 5780 0720 1756 32

Voit tehdä lahjoituksen myös tekstiviestillä. Lahjoitussumman voit valita vapaasti, esimerkiksi:
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 KIRKKOMUSIIKKI numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 KIRKKOMUSIIKKI numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 KIRKKOMUSIIKKI numeroon 16588

Rahankeräyksen myöntäjä Poliisihallitus. Luvan numero RA/2020/761/Rabita, myöntämisajankohta 5.6.2020. Keräyksen aloituspäivä 11.7.2020.
Kerätyt varat käytetään kirkkomusiikkiin kohdistuvan kiinnostuksen herättämiseen ja ylläpitämiseen. Varoilla katetaan viestinnän kustannuksia sekä Kirkkomusiikin päivän ja Kirkon musiikkijuhlien kustannuksia.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen messun alkua)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin viittä minuuttia ennen messun alkua, jolloin video tulee näkyviin alle.