Virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimus

Kotka-Kymin seurakunnan (myös aiemmat Haapasaari, Kotka, Kymi ja Langinkoski) virkatodistukset ja sukuselvitykset tehdään Kouvolan aluekeskusrekisterissä. Aluekeskusrekisteri ylläpitää seurakuntien jäsenrekisteriä eli hoitaa kirkonkirjojen pitoa.

Kouvolan aluekeskusrekisteriin kuuluvat Kouvolan ev.lut. seurakuntien Anjalankosken (Anjala, Inkeroinen, Myllykoski ja Sippola), Elimäen, Jaalan, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan lisäksi seuraavat seurakunnat: Juva, Kangasniemi, Kotka-Kymi (Haapasaari, Kotka, Kymi ja Langinkoski), Lappeenranta (Joutseno, Lappee sis. Nuijamaa ja Ylämaa, Lappeenranta, Lauritsala ja Sammonlahti), Luumäki, Mikkeli (Anttola, Haukivuori, Mikkelin maaseurakunta, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta, Ristiina ja Suomenniemi), Parikkala (Parikkala, Saari ja Uukuniemi), Puumala, Pyhtää, Sulkava ja Taipale (Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari).

Todistusten tilaaminen

Virkatodistusten ja sukuselvitysten puhelinpalvelu 040 195 2599. Puhelinpalvelu avoinna ma-to klo 9-12. Valitettavasti emme voi vastata jätettyihin ääniviesteihin.

Linkki Kouvolan aluekeskusrekisterin sivuille.

Tilaa virkatodistus verkosta (yksityishenkilöt)

Vanhoja kirkonkirjoja hyllyssä. Edessä yksi avattuna.