Virtaus-lehden kansikuvia.

Tiedotelehti Virtaus

Kotka-Kymin ja Pyhtään seurakunnat julkaisevat yhdessä Virtaus-lehteä. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa Kaupunkilehti Ankkurin välissä vuonna 2019. Lehti ilmestyy kolme kertaa kevätkaudella ja kolme kertaa syyskaudella. Lehdessä kerrotaan muun muassa seurakuntien ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja toiminnoista.

Virtaus-lehdellä haluamme viestiä yhä enemmän seurakuntien toiminnasta ja tapahtumista kotkalaisille ja pyhtääläisille. Virtaus-lehti vahvistaa ja tukee seurakuntien muuta viestintää.

Kotka-Kymin seurakunta julkaisee Virtaus-lehden lisäksi seurakuntalehti Osviittaa, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Kotka-Kymin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset ilmestyvät keskiviikkoisin Kaupunkilehti Ankkurissa ja Pyhtään seurakunnan kirkolliset ilmoitukset Pyhtäänlehdessä kaksi kertaa kuukaudessa.

Vuoden 2019 Virtaus-lehdet

5/2019