Monikulttuurinen toiminta

Monikulttuurinen toiminta palvelee Kotkassa asuvia ulkomaalaisia ja maahanmuuttajia. Seurakunta järjestää messuja, rippikouluja, tapahtumia, leirejä, retkiä ja kerhoja.

Voit keskustella kahdestaan työntekijöidemme kanssa, jos tarvitset sielunhoitoa tai haluat keskustella muista asioista.

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen) palvelemme myös englannin, venäjän, ranskan ja saksan kielellä.

Seurakunnat tukevat maahanmuuttajien kotoutumista. Seurakunta voi auttaa etsimään suomalaisen ystävän tai tukihenkilön. Jos olet kiinnostunut toimimaan maahanmuuttajan tukena, ota yhteyttä. Yhteistyötä tehdään Kotkan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa. Yhteinen maahanmuuttajatyön koordinaattori Maarit Koskensalo-Tiainen ideoi ja hoitaa yhteyksiä, toimintaa ja palvelua.

Suomenryhmät/ Meijän koulu

Suomen alkeet -ryhmissä vapaaehtoiset opettavat kielen alkeita Kotkassa asuville maahanmuuttajille. Lue lisää ryhmistä.

Bible Discussion Group

On Tuesday at 6 p.m in Langinkoski Church (Langinkoskentie 1). Group starts on 13 th of February (2024) and we will meet every second Tuesday after this date.

This group is meant for immigrants who speak English. Coffee, tea, prayer and Bible fellowship.

For further information: Marianne Vitikainen-Mojica 041 462 6202.

Ikääntyvät maahanmuuttajat

Ikääntyvien maahanmuuttajien kerhoja järjestetään kerran kuukaudessa Karhulassa, Karhuvuoressa, Kotkansaarella ja Metsolassa. Lue lisää kerhosta.

Kristityt arabiankieliset

Kristittyjen arabiankielisten ryhmästä lisätietoja antaa Marianne Vitikainen-Mojica puh. 041-462 6202. 

Kirkkoon liittyminen

Jos olet kiinnostunut kristinuskosta, seurakuntayhteydestä tai mahdollisuudesta liittyä evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ota rohkeasti yhteyttä Marianne Vitikainen-Mojicaan tai Maarit Koskensalo-Tiaiseen.

International Work

International work serves immigrants and foreigners in Kotka. The parish organizes masses, confirmation schools, events, field days and gatherings.

You have a possibility to talk with our employees if there is something troubling you. There is also a possibility for pastoral care available.

Confirmation, marriage, baptism or funeral service can be carried out in English, French, Russian or Swedish.