Meijän koulu - suomen kielen ryhmät

Suomen alkeet -ryhmissä vapaaehtoiset opettavat kielen alkeita Kotkassa asuville maahanmuuttajille.

• ma ja to klo 11-13 Kotkansaarella nuortentila Arkussa, Mariankatu 14
  • ma ja to klo 10-12 Langinkosken kirkolla, Langinkoskentie 1
  • ti ja pe klo 10-12 Aittakorven seurakuntatalolla, Luhtipolku 3
  • ti ja pe klo 11-13 Karhulan alasalissa, Karhulantie 31

Jokaisessa ryhmässä toimii useita vapaaehtoisia opettajia, joten porukkaan on helppo tulla mukaan. Opetus tapahtuu pienryhmissä tai henkilökohtaisesti. Jos haluat opeksi, voit ilmoittautua tehtävään suoraan https://www.vapaaehtoistyo.fi/kotka/vapaaehtoistyo/2891. Kaikki tehtävään ilmoittautuneet haastatellaan ennen tehtävässä aloittamista. Vapaaehtoisia suomen opettajia on tässä Meijän koulussa jo lähes viisikymmentä.

Suomen alkeet –ryhmät ovat kaikille maahanmuuttajille avoimia, niille voi osallistua ennen tai jälkeen virallisten suomen kurssien. Kursseilla pääsee tutustumaan tavallisiin suomalaisiin.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan antamaan myös yksityisopetusta, jos oppilaan on hankala osallistua ryhmäopetukseen.

Juliste, jossa sama teksti kuin sivulla. Julisteen kuvissa kirjoja, kyniä ja vihkoon kirjoittava mies.