Meijän koulu - suomen kielen ryhmät

Suomen alkeet -ryhmissä vapaaehtoiset opettavat kielen alkeita Kotkassa asuville maahanmuuttajille.

Langinkosken kirkolla, Langinkoskentie 1, maanantaisin ja torstaisin klo 10-12. Syksyn opetus alkaa maanantaina 6.9.2021.

Karhulan alasalissa, Karhulantie 31, tiistaisin ja perjantaisin klo 11-13. Syksyn opetus alkaa tiistaina 7.9.2021.

Kotkan seurakuntakeskuksella, Nuortentila Arkussa, Mariankatu 14 (Kotkansaari), maanantaisin ja torstaisin klo 11-13. Syksyn opetus alkaa  maanantaina 6.9.2021.

Haltijantien kerhohuoneen ryhmä on toistaiseksi peruttu.

Jokaisessa ryhmässä toimii useita vapaaehtoisia opettajia, joten porukkaan on helppo tulla mukaan. Opetus tapahtuu pienryhmissä tai henkilökohtaisesti. Jos haluat opeksi, voit ilmoittautua tehtävään suoraan https://www.vapaaehtoistyo.fi/kotka/vapaaehtoistyo/2891Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Kaikki tehtävään ilmoittautuneet haastatellaan ennen tehtävässä aloittamista. Vapaaehtoisia suomen opettajia on tässä Meijän koulussa jo lähes viisikymmentä.

Suomen alkeet –ryhmät ovat kaikille maahanmuuttajille avoimia, niille voi osallistua ennen tai jälkeen virallisten suomen kurssien. Kursseilla pääsee tutustumaan tavallisiin suomalaisiin.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan antamaan myös yksityisopetusta, jos oppilaan on hankala osallistua ryhmäopetukseen.

Opetusryhmien mainos, samat tekstit kuin sivulla. Kuvituksena kyniä, vihkoja ja opiskeleva ihminen.