Meijän koulu - suomen kielen ryhmät

Suomen alkeet -ryhmissä vapaaehtoiset opettavat kielen alkeita Kotkassa asuville maahanmuuttajille.

Huomaa uusi paikka, Haltijantien kerhohuone Karhuvuoressa!

Langinkosken kirkolla, Langinkoskentie 1, maanantaina ja torstaina klo 10-12. Syksyn opetus alkaa maanantaina 31.8.2020.

Haltijantien kerhohuoneella, Haltijantie 1 (Karhuvuori), tiistaina ja perjantaina klo 10-12. Syksyn opetus alkaa tiistaina 1.9.2020.

Karhulan Alasalissa, Karhulantie 31, tiistaina ja perjantaina klo 11-13. Syksyn opetus alkaa tiistaina 1.9.2020.

Kotkan seurakuntakeskuksella, Nuortentila Arkussa, Mariankatu 14 (Kotkansaari), maanantaina klo 11. Syksyn opetus alkaa maanantaina 7.9.2020.

Jokaisessa ryhmässä toimii useita vapaaehtoisia opettajia, joten porukkaan on helppo tulla mukaan. Opetus tapahtuu pienryhmissä tai henkilökohtaisesti. Jos haluat opeksi, voit ilmoittautua tehtävään suoraan https://www.vapaaehtoistyo.fi/kotka/vapaaehtoistyo/2891. Kaikki tehtävään ilmoittautuneet haastatellaan ennen tehtävässä aloittamista. Vapaaehtoisia suomen opettajia on tässä Meijän koulussa jo lähes viisikymmentä.

Suomen alkeet –ryhmät ovat kaikille maahanmuuttajille avoimia, niille voi osallistua ennen tai jälkeen virallisten suomen kurssien. Kursseilla pääsee tutustumaan tavallisiin suomalaisiin.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan antamaan myös yksityisopetusta, jos oppilaan on hankala osallistua ryhmäopetukseen.

Juliste, jossa samat tekstit kuin sivulla. Kuvituksena kyniä, kirjoja ja vihkoon kirjoittava mies.