Perheasiain neuvottelukeskus

Kirkon perheneuvonta tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Etelä-Kymenlaakson perheasiain neuvottelukeskus palvelee Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän asukkaita.

Tavallisimpia syitä ottaa yhteyttä ovat vuorovaikutusongelmat, erokysymykset, oma tai puolison uskottomuus ja muut erilaiset kriisit. Asiakkaaksi voi tulla yhdessä kumppanin kanssa tai yksin. Kohtaamme asiakkaat perheiden ja parisuhteiden moninaisuutta kunnioittaen. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Perheneuvonta on asiakkaalle maksutonta. Kustannuksista vastaavat toiminta-alueen luterilaiset seurakunnat.

Perheneuvojat antavat koulutusta, konsultaatiota ja työnohjausta. Perheasiain neuvottelukeskuksessa kokoontuu ryhmiä kuten parisuhderyhmiä ja kasvuryhmiä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Perheasiain neuvottelukeskus toimii osoitteessa Kaivokatu 17 A, 3. kerros
Ajanvaraus ma–to klo 9-12, p. 040 196 7509.

Kuvassa Perheasian neuvottelukeskuksen työntekijät, kolma nasita.
Kuvassa kaksi tuolia ja pöytä, jossa kukkia.