Kahdet kädet raamatun päällä.

Sisälle sanaan – raamattuluennot Aittakorven seurakuntatalolla

Syyskausi 2019 to 31.10.19 klo 18 alkaen joka toinen torstai (parilliset viikot).

Viimeinen kerta to 12.12.19.

Syksyllä 2019 luennot liittyvät Matteuksen evankeliumiin.

Sisälle sanaan -illoissa paneudutaan Raamattuun ja sen hengelliseen sanomaan. Illat koostuvat Raamatun sisältöä avaavasta luennosta, yhteisestä iltapalasta sekä pienryhmäkeskustelusta.

Luennoista vastaa pastori Tero Hietanen. Keskusteluryhmien vetäjinä toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset.

Iltojen tavoitteena on oppia ymmärtämään paremmin Raamatun sanomaa, ja toisaalta ammentaa tuosta sanomasta voimaa, toivoa ja iloa omaan elämään.

Voit osallistua joko pelkälle luennolle tai sitten jäädä myös iltapalalle ja pienryhmään. Luennon kesto n. yhden tunnin. Pienryhmät kokoontuvat klo 19.30-20.30. Iltapalasta on 3 euron vapaaehtoinen maksu.

Olet erittäin tervetullut mukaan!