Walkers Kotka

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten nuorille antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkers Kotka -toimintaa toteutetaan kaupungin nuorisotyön ja seurakunnan yhteistyönä Kotkan alueella.

Walkers toimii matalan kynnyksen periaatteella: mukaan ovat tervetulleita kaikki nuoret taustaan tai elämäntilanteeseen katsomatta. Perusidea on tarjota turvallisia kohtaamisia nuorten ja aikuisten välille. Walkers Kotka toteuttaa Walkers -toimintaa nuorten kohtaamispaikaksi muunnetulla matkailuautolla eli Posso -Wautolla. Walkers-toiminta on tarkoitettu pääasiassa alle 18-vuotiaille nuorille.

Waparit tekevät rentoa ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä nuorten parissa koulutetun nuorisotyön ammattilaisen opastuksella juuri sen verran kuin omiin aikatauluihin milloinkin sopii. Hae Walkers-vapaaehtoiseksi eli wapariksi tästä tai ota yhteyttä nuoriso-ohjaaja Jouni Puumalaiseen, 040 566 7158, jouni.puumalainen@kotka.fi tai erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lankiin, 044 752 9501, reeta.lanki@evl.fi.

Tervetuloa tekemään tärkeää työtä yhdessä ammattilaisten kanssa!