Tanssivia naisia.

 

Liikuntaryhmät 

Seurakunta järjestää erilaisia liikuntaryhmiä. Tule rohkeasti mukaan!

 

Jumppa ja Venyttely

Tiistaisin Naisten jumppa Kotkan srk-keskuksen voimistelusalissa. Syksyn 2024 tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Perjantaisin klo 8.40-9.25 Venyttely (sekaryhmä) Velhossa, Ututie 2. 
Lauantaisin klo 11.30- 12.30 Jumppa/tanssi Velhossa, Ututie 2. 

Jumpissa vapaaehtoinen maksu (2 €) lähetystyön hyväksi. 

Kaikille avoin lentopallo

tiistaisin Kotkan srk-keskuksen voimistelusalissa. Syksyn 2024 tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Gospel-lattarit ™

Gospel-lattarit™ -tanssijumppaa ja venyttely torstaisin klo 17-18 Kotkan srk-keskuksen voimistelusalissa. Hinta 4 €/kerta. Tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Ohjaajana Leena Ronkainen.

Syyskausi alkaa 29.8.2024. Ei tuntia 17.10. eikä 24.10.

Koko perhe tanssii

Koko perhe tanssii - aikuinen-lapsi -tanssiliikuntaa torstaisin klo 15.30-16.15 Kotkan srk-keskuksen jumppasalissa (F-rappu). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tutustutaan tanssiin yhdessä liikkumisesta nauttien.

Syyskausi alkaa 29.8.2024. Ei tuntia 12.9., 17.10. eikä 24.10.

Israelilaisia tansseja

Tule tanssimaan israelilaisia piiritansseja! Kaikille avoin ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina klo 17 Kotkan seurakuntakeskuksen jumppasalissa (F-rappu). Syyskausi alkaa 2.9.2024.

Lisätiedot: Anne Läheniemi, p. 044 752 9499.

Gospel-lattareilla™ hikeä, hymyjä ja rytmiä riittää

Liikuntasalin täyttää iso joukko hymyileviä naisia, kun Gospel-lattarit™ alkaa. Nyt tanssitaan kristillisen lattarimusiikin tahdissa.

Tunnille tullakseen ei tarvitse osata tanssia. ”Kyseessä on matalan kynnyksen tanssiliikuntaa, johon kaikki ovat tervetulleita iästä, koosta ja liikuntataustasta riippumatta. Ilo ja halu liikkua ovat pääasia”, sanoo tunnin vetäjä Leena Ronkainen.

Tunti maksaa 4 euroa, ja tuotto menee Naisten Pankille. ”Voisi siis sanoa, että tanssimme naisille ammatteja. Tästä saa hyvän mielen kaiken muun liikunnasta saatavan hyödyn lisäksi, kun samalla tukee kehitysmaiden naisia”, sanoo Ronkainen.

Tunnille kannattaa laittaa jalkaan tanssikengät tai tossut, mutta sukillakin pärjää. Osalla osallistujista on huivi lanteilla, osalla kukka päässä. Ronkainen kuitenkin painottaa, että armollinen ja hyväksyvä ilmapiiri, sekä omasta kehosta nauttiminen ovat tärkeimpiä asioita – eikä esimerkiksi se miltä kukakin näyttää.

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto. Alun perin ajatuksena on ollut se, ettei tanssimisessa ole kysy pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Gospel-lattareita™ tanssitaan ympäri Suomea, ja ohjaajiakin on useita kymmeniä. Tassitunti aloitetaan ja lopetaan yhteisellä rukouksella.

Ota yhteyttä

kappalainen

Vastuualueena aikuistyö.