Kaksi lasta ja kaksi aikuista askartelemassa pöydän ääressä.

Perhemessu ja 5-v.-synttärit

su 11.10. klo 10 Langinkosken kirkossa.

Tervetuloa kaikki tänä vuonna 5 vuotta täyttävät perheineen perhemessuun!

Messun jälkeen jatkamme juhlia kirkkomuskarin, askartelun, tanssin ja herkuttelun merkeissä.

Urkusatu - Bremenin kaupungin soittoniekat

Esitykset Kotkan kirkossa

ma 12.10. klo 10

ti 13.10. klo 18

ke 14.10. klo 10

Urkusatu on elämyksellinen satu, jonka myötä tutustutaan urkujen rikkaaseen äänimaailmaan. Yleisö pääsee myös osallistumaan musisointiin. Urkusadun kesto vajaa 30 min.

Urkusatua kuunnellaan ja katsellaan tällä kertaa alhaalta kirkkosalista.

Pyydämme, että tilaisuuteen osallistutaan vain terveenä ja noudatetaan turvaväliä. Suosittelemme ottamaan käyttöön Koronavilkku-sovelluksen ja käyttämään tilaisuudessa kasvomaskia.

Perhepäivä 7.11. Höyterissä

klo 10-14 ulkoilun merkeissä.

Ohjelmassa muskari, satujumppa, luontopolku, ongintaa.
Säänmukainen varustus, sillä ohjelma tapahtuu ulkona.

Ruokailu: aikuiset  5 euroa, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen 30.10. mennessä tästä linkistä
(Täytäthän jokaisesta osallistujasta oman ilmoittautumislomakkeen, lasten ilmoittautumisiin voit laitaa huoltajan yhteystiedot)
Mukaan mahtuu 40 henkilöä.

Kerhotoiminta on alkanut. Tarkemmat tiedot osiosta: viikkotoiminta

Kannattaa seurata myös Kotka-Kymin lapsi-ja perhetyön Facebooksivua. Olemme myös Instagramissa nimellä @Kotka-Kyminsrk varhaiskasvatus sekä YouTubessa KotkaKymin Varhaiskasvatus. Siellä jaamme paljon vinkkejä lasten kanssa tekemiseen sekä kuulumisia lastenohjaajilta.