Kaksi lasta ja kaksi aikuista askartelemassa pöydän ääressä.

Korona-rajoitukset

Kotka-Kymin seurakunta pyrkii omalta osaltaan rajoittamaan koronaviruksen leviämistä ja peruu tapahtumia 28.3.2021 asti.

Muskarit, perhekerhot, vauvakerhot, taaperokerho ja avoimet kerhot on peruttu.

Päiväkerhot, satujumppa, Kotkan ja Karhulan lapsiparkki sekä koululaisten iltapäivätoiminta jatkuu rajoituksista huolimatta.

 

PikkuHelppi - apua arkeen

Perheillä on mahdollisuus saada pikku helppiä. PikkuHelpin tarkoituksena on tarjota pienten lasten vanhemmille apua arkeen.

PikkuHelppi toimii ulkona eli ulkoilemme lasten kanssa yhdessä sovitussa paikassa esim. kotipihassa tai lähileikkikentällä. Helppiaika on max. 2 tuntia.

PikkuHelppi toiminta on maksutonta. Tiedustelut/ajanvaraukset: puh. 040-1967528 PikkuHelppi puhelimeen voit soittaa tai lähettää viestin, jos haluat varata ajan. Puhelimeen pyritään vastaamaan arkipäivisin klo 9-15. Jos puheluusi ei heti vastata, niin numeroosi soitetaan lähipäivinä.

PikkuHelppi peruuntuu, jos kotona on flunssa/koronaa tai ohjaajat ovat sairaina. Talvella pakkasraja -15 astetta.

Sari Mannersuo sari.mannersuo@evl.fi

 

Ajantasaista tietoa somessa

Kannattaa seurata myös Kotka-Kymin lapsi-ja perhetyön Facebook-sivua. Olemme myös Instagramissa nimellä @Kotka-Kyminsrk varhaiskasvatus sekä YouTubessa KotkaKymin Varhaiskasvatus. Siellä jaamme paljon vinkkejä lasten kanssa tekemiseen sekä kuulumisia lastenohjaajilta.