Rippikoululeiri Ristiniemen kurssikeskuksessa

Nuoret

HUOMIO! Kotka-Kymin seurakunta pyrkii ennaltaehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja näin ollen lähes kaikki seurakunnan tapahtumat ja kokoontumiset on peruttu 13.4. asti. Peruminen koskee kaikkea nuorten toimintaa aikavälillä 13.3.-13.4.2020.

Toimita jatkuu seurakunnan nuorten some-kanavilla: instagramissa, snapchatissa ja discordissa, tervetuloa mukaan!

Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä, vaikka toiminta onkin tauolla. Ota yhteyttä, jos jokin asia mietityttää!

Ajantasaista tietoa koronaviruksen aiheuttamista toimista seurakunnassa löydät täältä:

LINKKI SEURAKUNNAN UUTISSIVUSTOLLE

Nuorten viikkotoiminta poikkeusaikana

Seurakunta tarjoaa monimuotoista toimintaa rippikoulun käyneille nuorille. Nuorten toiminnassa on mahdollisuus mukavaan yhdessäoloon, hiljentymiseen ja elämän arvojen pohtimiseen yhdessä. Seurakunnissa järjestetään nuorteniltoja, nuortenmessuja, musiikkitoimintaa, isostoimintaa sekä leirejä ja retkiä.

Viikkotoiminta keväällä 2020

Viikkotoiminta alkaa viikolla 3

Huom! Keskiviikkoisin järjestetyt nuorten palloiluillat on peruttu loppukevään osalta.

Maanantai (alkaen 13.1.)

• "Strömsö" - Nuorten kerho

Aittakorven seurakuntatalolla klo 17-20 (Luhtipolku 3)

Tiistai

• Leffaillat 21.1., 4.2., 3.3., 31.3. ja 5.5.

Langinkosken kirkon kirkkotuvalla klo 18 alkaen (Langinkoskentie 1)

Torstai (16.1. alkaen)

• Nuorten Varikko

Boksilla klo 15-17.30 (Karhulantie 31)