Kuvassa kaksi pientä poikaa leikkii yhdessä leluilla.

Vapaita paikkoja päiväkerhoon voi kysyä kerhoista tai Jenni Tainio p. 044 7259031 jenni.tainio@evl.fi

 

Kerhotoiminta siirtyy kesätauolle. Kerhot jatkuvat elokuussa.

 

Päiväkerhot

Päiväkerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa 2-3 tunniksi kerrallaan tarjoten lapsille monipuolista ohjelmaa. Kerhoissa leikitään, lauletaan, tutkitaan ja liikutaan ammattitaitoisten lastenohjaajien seurassa. Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille ja leikkikerho 2- vuotta täyttäneille. 

  • Karhulan Pappila, Karhulantie 36b (Hovinpuiston päiväkodin vieressä): ti ja ke  klo 12.30 - 15.00
  • Langinkosken kirkko, Langinkoskentie 1: ke ja pe klo 9-11
  • Mussalon seurakuntakoti, Ruukkimaanpolku 1: ti, to ja pe klo 9 - 11
  • Tavastila, Tavastilantie 225 (entinen kirjasto):  ti ja ke klo 9 - 11

Kerhopaikkoja voit kysellä kerhoista puhelimitse. KERHOISSA TILAA.

Pappila p. 0447259133

Langinkoski p. 0447529539

Mussalo p. 0447529549

Tavastila p. 0447259134

Leikkikerhot

Tiistaisin klo 9-11 Kotkan seurakuntakeskus, F-rappu, 2. krs. Puh. 0401967528. 

Satujumppa 

Satujumppakerho 3-5-vuotiaille lapsille. Satujumppa on hauskaa liikkumista ja leikkiä mukaansa tempaavan tarinan varjolla. Satujumppa kestää 45 min. 

Vauvakerhot  

Kerho on alle 1-vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Kerho on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhossa leikitään, lauletaan, keskustellaan, hiljennytään kynttilähetkeen sekä tietysti kahvitellaan.

 

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja aikuiset hiljentyvät kynttilähetkeen, jonka jälkeen lauletaan, soitetaan ja leikitään monenlaisia lauluja. Laulut vaihtuvat noin joka toinen kuukausi. Näin laulut tulevat tutuiksi niin lapsille kuin aikuisillekin.

 

Perhekerhot 

Perhekerhossa kokoontuvat 0-5-vuotiaat lapset yhdessä oman aikuisen kanssa.

 Kerhossa myös lauletaan, leikitään, askarrellaan ja tehdään retkiä sekä hiljennytään kynttilähetken ääreen. Perhekerhossa on mahdollisuus tutustua samassa elämänvaiheessa oleviin perheisiin kahvipöydän ääressä. Otahan mukaan omat eväät. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Avoin kerho

Avoin kerho on avoin kaikenikäisille. Voit tulla ja mennä omaan tahtiin. Kahvia tarjolla koko toiminta-ajan.

Liikuntaperhekerho

  • Kotkan srk-keskus (Mariankatu 14 F), maanantaisin klo 17.00-18.30. Mukaan sisäkengät/tossut, jumppaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Kerho alkaa 2.kerroksen takkahuoneessa pienellä hartaushetkellä. Siirrymme saliin noin klo 17.30.

 

Kiertävä iltaperhekerho

Kerho kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 17-19. Kerhoissa vaihtuva teema. Kerhossa tarjotaan iltapuuro. 

Pyhäkoulut

  • Langinkosken kirkolla sunnuntaisin jumalanpalveluksen saarnan aikana. 

Lapsiparkki 

  • Karhulan kohtaamispaikka ,Karjalantie 10-12, keskiviikkoisin klo 9-11, puh. 044 725 9232

Ota itsellesi hetki aikaa, hoida asioita tai vaikka lepää.

Lapsiparkkiin voi tuoda 2-6-vuotiaan lapsen lastenohjaajien hoitoon joko koko ajaksi tai osaksi aikaa. Toimintaamme kuuluu leikit, laulut, satuhetket ja välillä askartelua. Lapsille mukaan pienet eväät, sisätossut ja muut tarpeelliset asiat.

Ilmoittautuminen jokaiselle kerralle erikseen tekstiviestillä edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja vahvistamme paikat tekstiviestillä. Muistathan perua, mikäli ette tarvitse jo varattua paikkaa. Lapsiparkki on maksuton ja lapset ovat vakuutettuja hoidon ajan. Ethän tuo hoitoon lasta, jolla on flunssan oireita.

Mukaan mahtuu max 10 lasta/kerta.

 

PikkuHelppi - apua arkeen 

Perheillä on mahdollisuus saada pikku helppiä. PikkuHelpin tarkoituksena on tarjota pienten lasten vanhemmille apua arkeen.

PikkuHelppi toimii ulkona eli ulkoilemme lasten kanssa yhdessä sovitussa paikassa esim. kotipihassa tai lähileikkikentällä. Helppiaika on max. 2 tuntia kello 9.00 -16.00 välisenä aikana.

PikkuHelppi toiminta on maksutonta. Tiedustelut/ajanvaraukset: puh. 040-196 7528 PikkuHelppi puhelimeen voit  lähettää viestin, jos haluat varata ajan. PikkuHelppi peruuntuu, jos kotona on flunssa/koronaa tai ohjaajat ovat sairaina. Talvella pakkasraja -15 astetta.

 

Tanssiliikuntaa 

Aikuinen-lapsi tanssiliikunta:  

Koko perhe tanssii klo 10.00-10.45 Kotkan seurakuntakeskuksessa. Aikuinen voi olla lapsen vanhempi, isovannhempi, kummi tai muu tärkeä henkilö. Tutustutaan tanssii yhdessä liikkumisesta nauttien. 

 

 

Puuhakerho koululaisille 

Kerho on tarkoitettu 1.-3. luokan oppilaille. Kerhoon otetaan 12 ilmoittautunutta.  Kerhoon voi tulla suoraan koulun jälkeen (klo 12 ja 13) Ohjelmassa on vaihtelevasti askartelua, pelailua, leikkejä, leipomista, ym.  Kerhossa on lisäksi lyhyt hartaushetki. Tarjolla on myös pieni välipala. Kerhoa ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Lisätietoja numerosta 0447259233.