Kahvikuppi. Kuvituskuva.

Kielikahvila - Haluatko vahvistaa suomen kieltä?

Kotkan seurakuntakeskuksella tiistaisin

Tervetuloa kielikahvilaan tiistaisin klo 17.30-19 Kotkan seurakuntakeskukseen. Syyskausi alkaa 6.9.2022.

Kahvipöydän ympärillä keskustellaan suomen kielellä.

Tarjolla kahvia, teetä sekä mukavaa seuraa. Kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta.

Teamsissa (verkossa) torstaisin

Tervetuloa Teams-kielikahvilaan torstaisin klo 17.30-18.30. Syyskausi alkaa 6.10.2022. Sisäänkirjautuminen alkaa klo 17.15.

Osallistumistasi varten lähetä sähköpostiosoitteesi: kielikahvila@kotkanseurakunnat.onmicrosoft.com ja saat paluupostissa linkin Teams-kielikahvilaamme liittymistä varten.

Kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta.

Juttuseuraksi Kielikahvilaan?

Tule keskustelemaan ihan tavallisista arjen asioista torstaisin suomeksi heidän kanssaan, joille suomi on vieras kieli.

Tarjotaan yhdessä foorumi, jossa he voivat käyttää omaa kielitaitoaan ja harjoitella osaamistaan käytännössä.

Tiedustelut ja juttelijaksi ilmoittautumiset Maarit Koskensalo-Tiaiselle: maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi tai p. 044 752 9527.

Kielikahvilan mainos, sama sisältö kuin sivuilla.