Kerhot ja piirit aikuisille

Diakonian kerhot syksyllä 2022

Kahdessa kerhossa ruokaillaan, muissa on tarjolla kahvit.
Liikuntarajoitteisten toimintoihin on järjestetty invataksikuljetus.
Seuraathan ilmoittelua mahdollisista koronarajoituksista.

Eläkeikäisten Hopeakerho (14.9. alk.)
Hovinsaaren toimitilassa (Runeberginkatu 2). Lisätedot: Elisa Järvimäki p. 041 540 3011.

Vanhemman väen Toivonsalin Keskiviikkokerho (14.9. alk.)
Langinkosken kirkolla ( Langinkoskentie 1) keskiviikkoisin klo 13. Ruokailu kello 12 (hinta 5 €). Lisätiedot: Anna-Stina Tulokas p. 041 462 6205.

Eläkeikäisten Torstaikerho (22.9. alk.)
Kotkan srk-keskuksessa (Mariankatu 14) torstaisin klo 11.30. Ruokailu klo 12 (hinta 5 €). Lisätiedot: Anne Kuusisto p. 041 462 6215.

Supertoivokerho liikuntarajoitteisille
Langinkosken kirkon Toivonsalissa (Langinkoskentie 1) kerran kuussa perjantaisin klo 13-14.30. Kerhopäivät: 21.10. ja 16.12.  Kerhoon on Nortamaan invataksikuljetus. Hinta 3 €/kerhokerta. Lisätiedot ja uusien kerholaisten ilmoittauminen: Anna-Stina Tulokas, p. 041 462 6205.

Lähetys-, käsityö- ja Raamattupiirit syksyllä 2022

• Kaikille avoin Olohuone -kahvio keskiviikkoisin klo 10-12 Karhulan srk-keskuksessa. Iloista kahvittelua ja jutustelua. Hartaushetki klo 11.
    (7.9. alk.)

Lähetyspiirit

Lähetyspiirien tarkoitus on tukea ja muistaa rukouksin oman seurakunnan nimikkolähettejä, joiden kirjeitä silloin tällöin luetaan ja usein kahvitellaan, kolehtiraha on vapaaehtoinen. Lähetyspiirit ovat kaikille avoimia.

• Lähetyspiiri Vitikaisilla, Salotie 7, tiistaisin klo 14 parittomina viikkoina (27.9. alk.)
  • Lähetyspiiri keskiviikkoisin klo 12 Kotkan srk-keskuksessa, F-rappu (7.9. alk.)
  • Rukoushetki vainottujen kristittyjen puolesta perjantaisin parittomina viikkoina klo 10 Karhulan srk-keskuksen kappelissa (2.9. alk.)

Käsityöpiirit

Käsityöpiireissä tuetaan oman seurakunnan diakonia- ja lähetystyötä neulomalla, virkkaamalla tai kutomalla omista tai seurakunnan tarvikkeista.
Osa tuotteista myydään lähetystyön tukemiseksi. Käsityöpiirit ovat kaikille käsitöistä kiinnostuneille avoimia.

• Kässäpiiri maanantaisin parillisin viikoin klo 17 Karhulantie 31, Boxilla (5.9. alk.)
  • Sukkapiiri tiistaisin parillisin viikoin klo 10-12 Haltijantien kerhohuoneessa, Haltijantie 1 (6.9. alk.)
  • Silmukka-kädentaitoryhmä keskiviikkoisin klo 16 Kotkan srk-keskuksessa (7.9. alk.)
  • Neulekahvio torstaisin parittomina viikkoina klo 10-12 Karhulantie 31, Boxilla (1.9. alk.)

Raamattu- ja rukouspiirit

Raamattu- ja rukouspiireissä hiljennytään sanan ja rukouksen äärelle. Piirit ovat kaikille avoimia.

• Kotkan seurakuntakeskuksen raamattupiiri tiistaisin klo 18 parillisin viikoin (4.10. alk.)
  • Karhulan seurakuntakeskuksen raamattupiiri tiistaisin klo 17 parillisin viikoin (6.9. alk.)
  • Langinkosken kirkon raamattupiiri, neuvotteluhuoneessa, keskiviikkoisin klo 13 parillisin viikoin (7.9. alk.)
  • Hovinsaaren toimitilan raamattupiiri torstaisin klo 16 parillisin viikoin (8.9. alk.)

• Karhulan Boksin rukouspiiri tiistaisin klo 17 parittomin viikoin (13.9. alk.)
  • Kotkan seurakuntakeskuksen rukouspiiri maanantaisin klo 18 parillisin viikoin (5.9. alk.)

• Healing Rooms -rukousklinikka maanantaisin klo 18.30-20.30 parillisin viikoin Karhulan srk-keskuksessa (5.9. alk.)

Raamattupiirit venäjänkielisille (venäjä/suomi)

• Karhulan seurakuntakeskuksessa venäjän-suomenkielinen raamattupiiri torstaisin klo 14 parillisin viikoin (8.9. alk.)
  • Haltijan kerhohuoneessa venäjän-suomenkielinen raamattupiiri torstaisin klo 15 parittomin viikoin (15.9. alk.)