Jumalanpalvelus Kotka-Kymin seurakunnasta

Tällä sivulla julkaisemme Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalveluksen videolähetyksen. Jos käytät Facebookia, suosittelemme lähetyksen seuraamista Kotka-Kymin seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen

(Avautuu erilliseen Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla erillistä Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin nähdäksesi jumalanpalveluksen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin.)

Su 21.4. klo 10 Messu Langinkosken kirkossa

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai pääsiäisestä

Liturgi: Enna Järnstedt
Avustava pappi: Anne Läheniemi
Kanttori: Pia Hemminki
Ulkopuoliset avustajat: Anna-Maj Joaksen messuryhmä

Virret:
Alku    105:1,2,4
Kiitos  130
Päivän 510
Off      923
Eht      924
Loppu 979

Kolehti: Suomen Partiolaisille - Finland's Scouter ry:n Partion ystävät -rahastoon käytettäväksi jäsenmaksuvapautuksiin ja leiristipendeihin.

Voit lahjoittaa Partiolaisten työlle myös tästä:  https://lahjoita.partio.fi/lahjoita/~lahjoitukseni?_cv=1

Rahankeräyslupa: RA/2021/1347, myönnetty 15.10.2021.

Klikkaa tästä osallistuaksesi jumalanpalvelukseen (lähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen messun alkua)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan jumalanpalvelukseen näin verkon välityksellä!

Mukaan Jumalanpalvelukseen pääset klikkaamalla alla olevaan laatikkoon tulevaa videokuvaa. Kuva avautuu isommaksi näytölle videota klikkaamalla. Lähetys alkaa sunnuntaina noin viittä minuuttia ennen messun alkua, jolloin video tulee näkyviin alle.