Raamatun päällä kahdet kädet.

Alfa-kurssilla tutkitaan kristinuskoa

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua. Keskusteluissa ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei ole myöskään mitään, mitä ei saisi sanoa!
Jokainen Alfa on oman näköisensä, mutta yleisesti niissä on kolme yhtäläisyyttä: ruokaa, alustus ja hyvää keskustelua. Olitpa sitten etsijä, epäilijä tai jotain jo löytänytkin, juuri sinä olet tervetullut!

 

Tällä hetkellä käynnissä ei ole Alfa-kurssia. Ilmoitamme uuden kurssin alkamisesta näillä sivuilla myöhemmin.

КУРС АЛЬФА

АЛЬФА – это серия встреч, на которых обсуждаем и анализируем христианскую веру. Каждая встреча построена на вокруг одного, относящегося к вере, вопроса, целью которого является пробудить разговор. Во время обсуждения не обязательно что-то говорить; с другой стороны нет ничего такого, что нельзя было бы сказать! Каждая АЛЬФА  не похожа на предыдущие, но их объединяют три составляющие: еда, хорошая основа и интересные дискуссии. И если ты  в поиске, сомневающийся или что-то уже нашел, именно тебе  ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!