Kuvassa lapsia ja aikuisia Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Lapsilla käsissään ilmapalloja.

Yhessä-illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä-illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Mitä Yhessä-illat ovat?

Langinkosken kirkolla vietetään Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa noin kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Yhessä -iltaan mahtuu mukaan, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä-illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi.

Yhessä-leiripäivä 6.8.2022 Höyterissä

Tervetuloa Yhessä-leiripäivään Höyterin kurssikeskukseen lauantaina 6.8.2022! Olet tervetullut yksin, kaksin tai isommankin perheen kanssa. Päivä sisältää yhdessä tekemistä, rukousta ja Raamatun tutkimista, hyvä äruokaa ja hyvää seuraa. Aikuisten ohjelman aikana lapsille on omaa ohjelmaa.

Päivä alkaa aamupalalla klo 8 ja loppuu klo 21 mennessä. Päivän hint aon 15 €/aikuinen ja 5 €/7-14-vuotias. Alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset 22.7. mennessä sähköpostilla: paivi.ihatsu(at)evl.fi tai p. 040 196 7505. Mukaan mahtuu 70 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneet saavat vielä leirikirjeen ennen tilaisuutta.

Vastuualueena aikuistyö ja oppilaitosyhteistyö. Määräaikainen 1.7.2022 asti.