Kun ehdokkuus kiinnostaa, toimi näin:

Liity seurakuntasi ehdokaslistalle

Tältä sivulta löydät seurakunnalle ilmoitetut valitsijayhdistykset. Huomioithan, että seurakunnalla ei vielä tässä vaiheessa ole tiedossa kaikkia perustettavia valitsijayhdistyksiä; vain ne jotka ovat ilmoittaneet, että kyseinen lista on tulossa. 

Listoja perustavat valitsijayhdistykset, joiden taustalla voi olla herätysliike tai poliittinen puolue, usein myös jokin teema tai ajatusmaailma. Näitä voivat olla esimerkiksi kirkon uudistaminen, tasa-arvon edistäminen tai nuorten aseman vahvistaminen kirkossa. Selvitä valitsijayhdistyksen teemat ja tavoitteet ja varmista, että voit olla niiden takana. 

Valitsijayhdistysten perustamisasiakirjat on toimitettava Kotka-Kymin seurakunnan hallintotoimistoon viimeistään 15.9.2022 klo 16 jolloin ehdokasasettelu päättyy.

Tai perusta oma valitsijayhdistys

Voit myös perustaa oman valitsijayhdistyksen, jos et löydä sopivaa. Kannattaa aloittaa keskustelu paikallisista aiheista, jotka sinua kiinnostavat. Ohjeet valitsijayhdistyksen perustamiseen >

 

Kotka-Kymin seurakunnan seurakuntavaaleissa 2022 olevat valitsijayhdistykset

 

Valitsijayhdistys: Seurakunnan uudistajat

Tulkaa kaikki -henkinen valitsijayhdistys nimellä Seurakunnan uudistajat. Ohjelma perustuu Tulkaa kaikki -liikkeen seurakuntavaaliohjelmaan, mutta siinä on myös paikallisia osia. Joukkooon otetaan mieluusti lisää ehdokkaita.
Lisätiedot: Minni Kuisma minni.kuisma@gmail.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai 040 834 1351, Tuula Anttila anttilantuula@gmail.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Hanna-Kaisa Lähde hannakaisa.lahde@gmail.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä