Seurakuntavaaliehdokkalle

Tälle sivulle kootaan tietoja ja materiaaleja Kotka-Kymin seurakunnan seurakuntavaalien ehdokkaille.

Sinustako seurakunnan luottamushenkilö?

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, tulevaisuuden kirkkoa tehdään nyt.

Seurakuntavaaleissa 20.11.2022 valitaan seurakuntaasi uudet luottamushenkilöt. He päättävät mm. siitä, ketkä valitaan seurakunnan työntekijöiksi, minkälaista toimintaa seurakunnassa järjestetään ja mihin seurakunnan rahoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös maallikkoedustajat kirkolliskokouksen, joka on koko kirkon korkein päättävä elin.

Lue lisää ehdokkaksi asettumisesta täältä.

Miten ehdokkaaksi -tapahtuma

Elokuussa järjestetään kaikille avoimia Teams-tapaamisia ”Miksi asettua ehdolle ja miten se tapahtuu”.  Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ehdokkuutta miettiville. Kerromme mitä luottamushenkilö tekee, miten ehdolle pääsee ja lopuksi tarjoamme myös mahdollisuutta saada henkilökohtaista apua.

Seurakuntavaalien ehdokkaiden valokuvaus

Kotka-Kymin seurakunta järjestää ehdokkaille mahdollisuuden ehdokasvalokuvaukseen

• Ke 21.9. klo 15-17 Karhulan srk-keskuksella
  • Ti 27.9. klo 15-17 Kotkan srk-keskuksella

Seurakunta tarvisee jokaisesta ehdokkasta valokuvan tiedotusta varten. Mikäli et käy seurakunnan järjestämässä ehdokaskuvauksessa, toimita oma kasvokuvasi osoitteeseen viestinta.kotka-kymi@evl.fi. Viestiin otsikoksi Seurakunvaalit ehdokaskuva, viestiin tieto ehdokkaan nimestä ja valitsijayhdistyksestä.