Seurakuntavaaliehdokkalle

Tälle sivulle kootaan tietoja ja materiaaleja Kotka-Kymin seurakunnan seurakuntavaalien ehdokkaille.

Seurakuntavaalien ehdokkaiden valokuvaus / ehdokkaiden valokuvien toimitus

Seurakunta tarvitsee jokaisesta ehdokkaasta valokuvan tiedotusta varten. Valokuvaa käytetään muun muassa ehdokkaiden ilmoittamisessa seurakuntalehti Osviitassa.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää ehdokkaille mahdollisuuden ehdokasvalokuvaukseen

• Ti 27.9. klo 15–17 Karhulan srk-keskuksella (käynti kirkkoherranviraston ovesta)
  • Ti 4.10. klo 15–17 Langinkosken kirkolla neuvotteluhuoneessa.

Voit käydä kyseisinä aikoina otattamassa itsestäsi ehdokasvalokuvan, jonka saat halutessasi itsellesi.

Mikäli et käy seurakunnan järjestämässä ehdokaskuvauksessa, toimita oma kasvokuvasi osoitteeseen viestinta.kotka-kymi@evl.fi 10.10.2022 mennessä. Viestiin otsikoksi Seurakuntavaalit ehdokaskuva, viestiin tieto ehdokkaan nimestä ja valitsijayhdistyksestä. Kuvan tulee olla pystykuva, jossa tausta on yksivärinen vaalea tausta.