Nauravat lapset laskevat kivistä mäkeä puista tehdyillä leikkimopoilla.

Lähetys on yhteinen tehtävä

Lähetystyö on kokonaisvaltaista ihmisen auttamista, ei vain hengellisten tarpeiden kuulemista. Rauhankasvatus ja ihmisten välisen yhteisymmärryksen lisääminen sekä ennakkoluulojen poistaminen eri uskontojen väliltä kuuluvat myös lähetystyön tavoitteisiin, samoin kuin terveydenhuolto, koulutus, ruokahuolto ja seurakuntatyön tukeminen.

Kotka-Kymin seurakunnassa lähetystyön toiminta muodostuu mm. lähetyspiireistä, lähetystyön ystävärenkaasta, myyjäisistä ja muista erilaisista tapahtumista. Työn tavoitteena on nimikkolähettien ja nimikkokohteiden tukeminen sekä lähetystietouden lisääminen.

Lähetyksen ystävärengas

Lähetyksen ystävärengas muodostuu ihmisistä, jotka ovat lupautuneet vapaaehtoisesti tukemaan seurakunnan lähetystyötä rukouksin ja säännöllisesti varojaan antaen. Renkaan jäsenet saavat kirjeiden välityksellä tietoja lähettiperheistä ja yleensäkin seurakunnan lähetystyöstä.

Lähetystyön perusta

Lähetystyö perustuu Jeesuksen lähetyskäskyyn:

”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” Matteus 28: 18-20

Lähetysjärjestöt:

Suomen Lähetysseura
Suomen evankelisluterilainen Kansanlähetys
Suomen Pipliaseura
Suomen ev.lut. lähetysyhdistys Kylväjä
Medialähetys Sanansaattajat
MAF Lähetyslentäjät

#YHDESSÄ2021-VIRTUAALITORSTAI verkkotapahtuma 20.5.2021 klo 12-19.45

Se on ennakkotapahtuma toukokuussa 2022 Oulussa järjestettävälle Oulun seurakuntayhtymän, Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteistapahtumalle #YHDESSÄ2022.

Kutsumme sinut kanssamme pohtimaan keskustelukulttuurin muutosta torstaina 20.5. Päivän teemoitus nousee sanoista Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan.

#YHDESSÄ2021-VIRTUAALITORSTAI toteutetaan makasiinityyppisenä lähetyksenä. Osa keskusteluista lähetetään suorana lähetyksenä Helsingistä, osa on tuotettu jo ennakkoon.

Keskustelujen lisäksi voit seurata innostavia inserttejä niin Oulusta kuin maailmalta sekä osallistua kiinnostaviin keskusteluihin!

Luvassa on paljon mielenkiintoisia esiintyjiä ja keskusteluja aiheesta.

Tee kalenteriisi varaus sekä päivälle että illalle 20.5. Koko ohjelmakokonaisuus julkistetaan 10.5.2021.

Pysy kanavalla!

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta

Lähetyspiiri videoituna 18.1.2021

Piirin sinulle pitävät Tuomi Larvi ja Anne Hovi. Tervetuloa kuulemaan lähettien kuulumiset, laulamaan virsi ja rukoilemaan yhdessä.

lähetyssihteeri

Vastuualueena julistus- ja lähetystyö.