Aikuisia ja lapsia Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Lapsilla ilmapalloja.

Yhessä-illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä-illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Langinkosken kirkolla vietetään Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Kotka-Kymin seurakunnan kappalaisen Tero Hietasen mukaan Yhessä -illat ovat olleet varsin suosittuja. Ensimmäisessä illassa oli jopa tungos, kun 150 henkeä saapui paikan päälle. Sen jälkeen illoissa on ollut 80–100 hengen joukko.

– Mukaan kyllä siis mahtuu, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä-illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi, Hietanen kertoo ja kannustaa viettämään iltaa ”yhessä”.

Kevään 2020 Yhessä-illat

• pe 14.2. Yhessä ilta klo 18

Aihe: ”Ystäviä?"
  Puhujana Tero Hietanen

• pe 24.4. Yhessä ilta klo 18

Aihe: ”Voimaton ihminen & voimaannuttava Jumala”

Yhessä-messut

Yhessä-messu su 12.1. klo 17

Langinkosken kirkolla. 1. sunnuntai Loppiaisesta, aiheena Kasteen lahja.

Liturgina Tero Hietanen, avustajina Yhessä-tiimi, musiikki Paljain jaloin -bändi.

Messussa on reipasta ylistys- ja gospelmusiikkia ja illan päätteeksi mukavaa "yhessäoloa" iltapalan äärellä.

Yhessä-messu su 15.3. klo 17

Aihe: ”Jeesus, pahan vallan voittaja”

Liturgina Tero Hietanen, saarna Nina Eskoli.

Huomaa myös Kotka rukoilee -illat eri seurakunnissa!

Erityisesti "Kotka rukoilee -special" Kotkan helluntaiseurakunnassa ke 20.5.2020 klo 18.

tapahtuman mainosjuliste