Kuvituskuva, pino pieniä pyöreitä kiviä rauhallisella taustalla.

Hiljaisuuden jooga - hartautta keholle ja mielelle

su 29.1. klo 16-18.30 Hiljaisuuden jooga ja äänikylpy Langinkosken kirkossa

Ryhmä on täynnä!

Hiljaisuuden joogan ohjaajina toimivat Jaana Kivekäs ja Anna Mykrä-Siljander ja äänikylvyn ohjaa Hanne Peri, Tmi Elämisen Virtaa.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Haminan seurakunnan kanssa.

Ilmoittautuneille lähetetään infokirje noin viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Pyhän tilan levossa

Pyhän tilan levossa pääset kokemaan syvää lepoa kirkkotilassa. Tuetuissa levon asennoissa viivytään pitkään ja harjoitukseen sisältyy alkurukous, raamatunteksti ja loppurukous. Pyhän tilan levossa perustuu restoratiivisen joogan metodiin ja sopii kaikille. Ohjaajina toimivat restoratiivisen joogan ohjaajat Jaana Kivekäs ja Anna Mykrä-Siljander. Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja on maksuton. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Haminan seurakunnan kanssa.

28.1. klo 15-17 Pyhän tilan levossa -ryhmä Marian kirkossa.  Ryhmä on täynnä!

18.2. klo 15-17 Pyhän tilan levossa -ryhmä Langinkosken kirkossa. Ilmoittautuminen aukeaa 27.1. klo 8: tällä lomakkeella.

Molempiin ryhmiin mahtuu 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, lisäksi on 5 varasijaa.

Anna Mykrä-Siljander
Restoratiivisen joogan ja Hiljaisuuden joogan ohjaaja
anna.mykra-siljander@evl.fi